Flakón roka

Novinky september 2010. Slnečná jesenná atmosféra je pozdvihnutá originálnymi vôňami s hlbokou tradíciou. Nechajte sa inšpirovať flakónmi, v ktorých sa ukrýva voňavé pokušenie.Opíšte nám flakón vône, ktorý sa vám najviac páči, a pošlite svoje odpovede na emailovú adresu redakcia@beautywoman.sk alebo na adresu redakcie DR-DISTRIPRESS, s. r. o., Limbová 18, 831 01 Bratislava. Najzaujímavejšie príspevky odmeníme voňavým darčekom.

 

 Image preview

Nová dámska vôňa Miss Dupont je kvetinovo-orientálna esencia pre mimoriadne zvodné ženy s parížskym štýlom od Michel Almairac. Luxusný a elegantný flakón je vyzdobený precíznou technikou „giloš“ s elegantným podpisom na uzávere.

Image preview

Slávny módny návrhár, fotograf a tvorca parfumov Thierry Mugler odhaľuje po štyroch rokoch príprav tajomstvo. Womanity je nová vôňa troch žien, z ktorých ani jedna sa nemusela vzdať svojej individuality. Flakón vône pôsobí ako drahocenné umelecké dielo, klenot, ktorý sa dedí, kovový šperk. Sklo symbolizuje jednoduché línie mrakodrapov, tvár spájajúca všetky ženy bez rozdielu, reťaz odkazujúca na nekonečné puto, prsteň, ktorý potvrdzuje toto spojenie. Ružová farba ženskosti a totem, socha ... všetkých žien.

Image preview

Flakónu novej dámskej vône In The Mood For Love Pure, Gianfranco FERRÉ profumi dominuje biela farba doplnená ružovými žiarivými tónmi. Evokuje čistotu, mladú, sladkú lásku. Svieža kvetinová a ovocná vôňa – esencia čistej lásky.

Image preview

Narciso Rodriguez uvádza dve nové vône. For Her musc Collection Eau de Parfum Intense a Essence musc Collection Eau de Parfum Intense. V obidvoch vôňach, ktoré sú vložené do elegantných luxusných flakónov, dominuje pižmo. Vône sú veľmi zmyselné, intenzívne, elegantné a provokatívne.

Image preview

 

Le Male Terrible EDT Extreme je nová pánska vôňa od Jeana Paula Gaultiera. Osviežujúce tóny grapefruitu a ružového korenia, hrejivá levanduľa, mužný vetiver, sladká vanilka a zmyselná ambra tvoria túto extrémne odvážnu, sviežu a zvodnú pánsku vôňu. Na hrdle s príveskom v tvare žiletky.

Image preview

 

Etienne Aigner pour Femme, mimoriadne elegantná, svieža ovocno-drevitá vôňa s orientálnym nádychom je vložená do luxusného flakónu, ktorý pripomína vybrúsený šperk doplnený zlatou eleganciou.

Image preview

Nová dámska vôňa Ô d´Azur od Lancôme, je zmyselná a svieža. Vzdáva úctu klasickej vôni Ô de Lancôme. Nový kultový flakón vzácne dekorovaný ružou s bronzovou obručou pôsobí veľmi luxusne a príťažlivo.

 

Image preview

LIFE THREADS – jemné vlákna, ktoré spájajú, nová kolekcia vôní od la prairie. LIFE THREADS SAPPHIRE, RUBY a EMERALD. Tri nové vône, zmyselné, kvetinovo-orientálne, sú ako vlákna, ktoré spájajú, zahaľujú a formujú emócie, zmysly a vášeň. Zafíry, rubíny a smaragdy, ktorými sú flakóny vyzdobené, predstavujú tri podoby vzácnych vlákien, ktoré spájajú srdcia a zmysly. Sú to vlákna lásky.

 

Image previewImage preview

Dvojica nových vôní z módneho domu Emanuel Ungaro, Apparition Pink – pre mladé, trendové ženy so zmyslom pre módu a Apparition Cobalt – pre štýlového, elegantného a dynamického muža. Obe vône sú vložené do tradičných flakónov s novým trendovým dizajnom. Dámska vôňa je kvetinovo-ovocná s nádychom santalového dreva a kosatca. Pánska vôňa je energická a moderná s tónmi kalábrijského bergamotu, levandule a drevitých tónov cédru a pačuli.

 Image preview

Pri tvorbe flakónu novej vône ACQUA DI GIOIA sa Giorgio Armani inšpiroval morskými vlnami a ženským telom v jedinej kvapke hrubého priesvitného skla. Smaragdovozelená kvapôčka je predĺžením morských vĺn a uzatvára flakón. Vôňa je oslavou ženy a prírody. Svieža, vodná vôňa, ktorá má delikátny a krištáľovo čistý charakter. 

Image preview

Narciso Rodriguez, Essence musc Collection Eau de Parfum Intense 

 

 

 

Patrí do vydania: 
September 2010