Iveta Bartošová - Sníva svoj sen ďalej

Milovaná aj zatracovaná. Krásna vo svetle rámp, očarujúca na tanečnom parkete, ubitá ranami osudu a zlobou závistlivcov a neprajníkov. Kto nikdy nepadol, nevie, aké je to vstať. Poľutovaniahodný je len ten, kto sa nedokáže čelom postaviť osudu a všetkým problémom. To však určite nie je prípad Ivety Bartošovej. Pozhovárali sme sa s ňou o jej súčasných radostiach a starostiach. Na čo sa sústredila v posledných týždňoch a aké sú jej najbližšie plány. Spoznali sme bližšie krásnu a naozaj silnú ženu, ktorá navzdory všetkému zdvihla hlavu a sníva svoj sen o krajšom zajtrajšku.

Posledné týždne ste viac času trávili na Slovensku ako v Českej republike. Môžete nám tieto vaše aktivity priblížiť?

V posledných mesiacoch sa toho veľa stalo a udalosti okolo mojej osoby neboli vždy len pozitívne. Niet divu, že to zanechalo stopy na mojej psychike, a to sa časom prejavilo i na mojom vzhľade. Preto som veľmi rada prijala ponuku bratislavskej kliniky Medical Beauty na mesačný pobyt. Nevedela som presne, čo ma čaká, a priznám sa, že som na Slovensko došla s malou dušičkou. Realita však prekonala moje najlepšie očakávania. Stretla som sa s toľkými príjemnými ľuďmi, ktorí mi nezištne odovzdávali svoju energiu, a ja len dúfam, že aj ja som im dokázala nejakú pozitívnu vrátiť. 

Hovoríte o viacerých ľuďoch. Aký bol váš program?

Bola som ubytovaná v hoteli Patriot v Skalici. Príjemné prostredie a skvelý personál môžem odporučiť každému návštevníkovi. Každý deň som dochádzala do Bratislavy. Dopoludnia som absolvovala program vo fitnescentre ROZADOL. Ich slogan „Sme viac ako fitko“ nie je len prázdna fráza. Ušili mi program na mieru. I keď to bolo fyzicky veľmi náročné, zvládla som to. Určite i vďaka všetkým ľudom, ktorí mi pomáhali a boli každý deň so mnou. Proste som cítila, že ich nemôžem sklamať. Každý deň bol pre mňa pripravený iný program. Tanečné hodiny, fat burner, kardio, kickbox a činky. Keď som sa cítila skutočne veľmi unavená, dohodla som si lymfomasáže alebo si dala polhodinku v infrasaune. To mi veľmi pomohlo, okamžite som pocítila úľavu, nabrala novú energiu a druhý na deň som mohla vo všetkom pokračovať. 

Viac sa dočítate v čísle júl - august Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Ďalšie informácie


Patrí do vydania