Nivea - Zažiarte hrivou brilantných vlasov!

Sally Brooks, medzinárodná umelecká riaditeľka Nivea Hair Care & Styling, sa vyjadrila, že nadchádzajúca letná sezóna bude v znamení zdravých a žiarivých vlasov plných života. Farbám bude vládnuť prirodzene červená, od medených tónov cez titánové a tóny horúcich malín až po odvážne a netradičné odtiene. Hnedovláskam ponúkne letná sezóna živé a lesklé účesy s tónmi zrelých gaštanov a pikantnej škorice. Tmavovlasé a matné čierne účesy oživia oslnivo lesklé podtóny. Blond odtiene sa nám predstavia vo výraznejších farbách zrelej kukurice a jemného vanilkovo perleťového tónu, ktoré rozjasnia účes čírou a sviežou kvalitou. Ikonami tohto nordického štýlu sú Scarlett Johansson, Kate Hudson a Gwyneth Paltrow.

Farbené vlasy sú veľmi citlivé a ľahko môže dôjsť k ich poškodeniu. Farba sa postupne vymýva a vlasy sú často vystavené nepriaznivým vonkajším vplyvom, ako je UV žiarenie, fénovanie, žehlenie či natáčanie. Nový rad NIVEA Color Crystal Gloss tvorí sedem výrobkov špeciálne vyvinutých na farbené vlasy. Výrobky obsahujú tekuté kryštály a UV filter, vďaka ktorým sa uchová farba vnútri vlasu na dlhý čas. Kolekcia Color Crystal Gloss chráni sviežosť a sýtosť farby, zabraňuje jej vyblednutiu, zvýrazňuje lesk a žiarivosť farby, regeneruje vlasy a uhladzuje ich povrch. Chráni vlasy pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Tekuté kryštály regenerujú vlasy po farbení a uhladzujú ich narušený povrch. V kontakte so svetlom dodávajú vlasom živé farby a rozžiaria ich intenzívnym leskom.

Rady Sally Brooks
- Aby farba vašich vlasov vydržala čo najdlhšie, bola svieža a sýta, použite raz týždenne minútovú kúru pre žiarivú farbu Color Crystal Gloss.
- Je veľmi dôležité, aby farba vašich vlasov nestratila lesk. Je nevyhnutné chrániť farbu pred vyblednutím, udržať jej intenzitu a zvýrazniť jej žiarivosť. Preto odporúča Sally Brooks používať finálny sprej pre žiarivú farbu Color Grystal Gloss.
- Po umytí vlasov šampónom a ošetrení kondicionérom naneste na vlasy sprej na zvýraznenie melírov Blonde Gloss. Vaše vlasy budú okamžite rozžiarené vysokým leskom, kontrast melírov bude zvýraznený.

Nový rad NIVEA Color Crystal Gloss obsahuje šampón, kondicionér, minútovú kúru, kúru pre žiarivú farbu, lak, penové tužidlo a finálny sprej pre žiarivú farbu.

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania