Gabriela Revická - Raz je svetlo, potom tma

V apríli tohto roku vyšla vo vydavateľstve Talentum knižka s názvom, ktorý v sieti kníhkupectiev Panta Rhei okamžite zmagnetizoval pohľady kupujúcich. Momenty zo života vydatej ženy napísala talentovaná autorka GABRIELA REVICKÁ.

Vraj ste odborníčka na babské jazdy a na to, čo sa tam rieši... Čo sa rieši najčastejšie?

Babské jazdy sú skvelé vtedy, ak sa na nich zíde zladená partia. Preto zastávam názor, že si treba rozmyslieť, s kým trávite voľný čas. S kamarátkami, s ktorými si rozumiete a je medzi vami dôvera, to môžu byť naozaj úžasné chvíle. Čo riešime? Najlepšie je, keď neriešime nič, ale spravíme si „day off“ a vypneme. Smejeme sa na banalitách, skladáme dokonalú ženu, absolvujeme výlety, ktoré sú výnimočné svojím obsahom a nasávame netradičné vnemy. Milujem cestovanie za poznaním a rada sa o objavovanie delím s ľuďmi, ktorých mám rada. Niektoré „cestovky“ ponúkajú poznávacie pobyty, ja robím babské jazdy, výlety, keď má žena čas sama na seba a vráti sa domov usmiata a oddýchnutá, teda presne taká, akú ju doma chcú mať.

Viete svojim kamarátkam poradiť? Hľadáte niekedy aj sama radu?

Som poctená, ak sa na mňa obrátia, a tešilo by ma, keby som im mohla poradiť. Ale moja „koučka“ Zlatka Stubbs ma naučila hľadať spôsob, ako si každý napokon poradí sám. Eliminuje to závislosť a samotnú autorku problému nájdenie odpovede urobí šťastnejšou. Samozrejme, aj tak sú chvíle, keď sa prosto spýtam: „Čo mám robiť, keď...“

Viac sa dočítate v júnovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.