Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne: Spolupracujte s ľuďmi okolo vás a načerpajte sily aj tým, že rozdelíte vedenie do viacerých rúk. Alebo urobte niečo pre druhých tak, aby ste ich do toho zapojili, a prijmite ich aktívnu účasť.
Láska: Jasná predstava o tom, čo vďaka vzťahu chcete dosiahnuť, vás ženie dopredu. Ak pri tom nezabudnete na svoju lásku k partnerovi, budete veľmi rýchlo napredovať.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne: Pracovné záležitosti sa dávajú do poriadku a vďaka tomu by ste mali mať ucelený obraz o tom, čo ste vlastne dosiahli. Ak je to úspech, potom si môžete na chvíľu oddýchnuť. Teraz bude pre vás jednoduchšie sa rozhodovať. ako ďalej a či je ešte kam pokračovať s tým, čo máte.
Láska: Vo vzťahoch by malo pokračovať príjemné obdobie viac zamerané na city, rodinu, spoločné chvíle. Rozdávajte lásku a naplňte ňou svoj domov.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne: Prišiel čas vyriešiť spor. Už dlho bojujete proti obmedzeniu a potláčate sami seba zo strachu, že vás odmietnu. Ak je to pre vás také dôležité, prejavte to, čo vás mrzí. Nič nezachránite tým, že sa budete pretvarovať.
Láska: Vo vzťahoch to bude pokračovať (po odložení pretvárky) s energiou, humorom a nápaditosťou. Nič to, že v práci nie je až tak príjemne. Ak si zharmonizujete rodinný život, aj pracovné záležitosti sa budú lepšie zdolávať.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne: V tímovej práci zožnete úspech a nie je vylúčené, že tomu tímu budete veliť vy. Dajte si pozor, aby sa vám to príliš nezapáčilo a aby ste neskĺzli do pozície teoretika, ktorý necháva prácu na druhých.
Láska: Možno pocítite sklamanie z nenaplnených očakávaní. Vhodné je zistiť, aké vlastne boli a či vôbec partner mal šancu o nich vedieť. Kým mu to začnete vyčítať, jasne mu oznámte, čo vlastne chcete a či je v jeho silách to splniť. Možno budete prekvapené, že ani netušil, čo od neho požadujete.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne: Vaša neohrozenosť môže byť naštrbená situáciou, ktorej sa vám posledné mesiace darilo vyhýbať. Iba to, že sa priamo postavíte zoči-voči problémom, vám pomôže tým prejsť.
Láska: Vo vzťahu sa naďalej pohybujete na pomerne istej pôde, a preto si dajte pozor, aby ste ju náhlou stratou nálady alebo v rozčúlení z maličkosti nenarušili. To, čo máte, je cenné a podľa toho by ste sa mali správať.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne: Nové sily, optimizmus, vôľa žiť a hýbať sa vám prinesie možnosti na to, aby ste prevzali buď vedúcu úlohu v práci, alebo v mimopracovnej aktivite. To, za čo horíte, vás odmení väčším vplyvom a možno aj platom.
Láska: Už ste zas v pohode a aj minulomesačné ťažkosti sú za vami. To, čo sa rozpadlo vo vašom vzťahu, vám otvorilo prísun energie na nové a životaschopnejšie spolužitie. Využite to a netrápte sa minulosťou, len si uvedomte svoj diel zodpovednosti.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne: Materiálne a pracovné podmienky sa zmenia. Nečakajte, že sa veci samy nejako vyriešia, ale pridajte sa aktívne do toho, aby zmena bola pre vás čo najhodnotnejšia. Aj keď budete musieť zmeniť väčšiu časť svojho doterajšieho života, malo by to byť pozitívne.
Láska: Vo vzťahu sa dostanete do situácie, ktorá si bude vyžadovať vašu plnú pozornosť a rozhodnutie. Aj keď môžete cítiť strach a najradšej by ste to nechali na partnera, postavte sa smelo na svoje miesto a vyjadrite svoje stanovisko.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne: Zrejme ožívate spoločne s prírodou a cítite, že život je plný prekvapení, dobrodružstiev a možností. Teraz sa realizujte a vložte sa naplno aj do práce. Ak potrebujete zmenu, nič vám ju nebráni uskutočniť.
Láska: Možno ste už prestali dúfať, že sa môžete cítiť milované a byť milované. Toto obdobie by vás malo obohatiť práve o lásku, len si ju musíte pripustiť a vedieť, že nech ste akékoľvek, zaslúžite si ju tak ako každá iná.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne: Situácie v tomto období preveria vašu vlastnú dôveru v seba, svoje schopnosti a hodnoty. Dokonca by vám mala veľmi dobre fungovať schopnosť predvídať, a tým ochrániť aj svoje okolie od unáhleného rozhodovania. Len či vás budú počúvať?
Láska: Vo vzťahoch sa záležitosti vyjasňujú a zjednodušujú tak, aby ste mohli jasne povedať to, čo potrebujete, a rozhodnúť sa pre lásku bez kľučkovania a ponechávania si rezervných vrátok, keby to náhodou nevyšlo.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne: V tomto období ide o doťahovanie posledných drobností pred zavŕšením toho, čomu ste venovali pár rokov života. Síl nemáte nazvyš, a preto vás môže prepadnúť chuť nechať všetko tak. Ste tesne pred koncom, tak to nevzdajte a ešte chvíľu vydržte.
Láska: Obdobie, keď sa vám vo vzťahu môže veľmi dobre dariť, a to nielen ho usporiadať, ale aj riešiť prípadné problémy a každodenné záležitosti. Dalo by sa povedať, že čoho sa chopíte, všetko je úspešné a prináša vám to uspokojenie. Neznamená to, že sa nič nepríjemné nemôže stať, ale dokážete všetko ľahšie zvládať a vyrovnať sa s tým.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne: Máte možnosť vstúpiť na novú pôdu a učiť sa nové veci. Načrite do svojich rezerv a pustite sa do toho, čo je pre vás úplne nové. Patríte medzi tie, ktoré potrebujú niekam smerovať a dlho sa na jednom mieste neohrejú. Teraz je šanca urobiť väčší krok k vlastnému naplneniu a k slobode.
Láska: Vo vzťahoch udalosti naberú spád a rýchlosť, čo vás môže prekvapiť. Podstatná je teraz komunikácia a vaša jednoznačnosť. Vyjadrite sa jasne a bez dvojzmyslov. Ak máte pochybnosti, opýtajte sa partnera, aby ste sa ubezpečili, že rozumie, čo mu hovoríte.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne: Máte veľa energie, priam až bojovnosti. Tie citlivejšie „rybky“ to môžu prejaviť obviňovaním okolia z nespravodlivosti voči nim, tým ostatným to prinesie šancu pobiť sa o svoje miesto v zamestnaní a ukázať, že sa s nimi jednoducho musí počítať.
Láska: Vo vzťahu sa budete viac tešiť z pokojných okamihov a vyhľadávať súkromie pre seba. Potrebujete pokoj a pohodu ako kompenzáciu aktivity v práci. Ak dokážete vypnúť, keď prídete domov, bude to to najlepšie, čo môžete urobiť.

Autor: 
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania: 
Máj 2010