Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne: Chuť do života vám kazia myšlienky na hľadanie dôvodov, prečo sa vám nedarí. Pocit márnosti podporuje udalosť z pred 7 rokov. Sústreďte sa na to, ako by ste sa cítili, keby vám všetko šlo podľa želania a mali by ste úspech.
Láska: Význam vašej prítomnosti vo vzťahu je väčší, ako si myslíte. Uvedomte si to a podporte tak svoju sebadôveru v tomto období.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne: Zrejme sa viac utiahnete do seba a budete vyhľadávať chvíle pokoja a nečinnosti. Ak vás zaskočí táto potreba, pretože na vás striehnu povinnosti zo všetkých kútov, urobte pre seba aspoň toľko, že si denne doprajete pol hodinku v čo najväčšom pokoji.
Láska: Láska má pre vás v tomto období priam ozdravný vplyv. Dokážete ju dávať. Viete ju aj prijať a užívať si ju? Vychutnajte si prítomnosť milovaného človeka. Možnosť zoznámenia, zásnub, svadby.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne: Potrebujete naakumulovať sily do zásoby, preto sa venujte iba podstatným záležitostiam. Niektoré stagnujúce záležitosti sa samy vyriešia a naozaj nepotrebujú vašu energiu.
Láska: Vzťahy by mali byť naplnené vašou účasťou a nie iba bočným záujmom. Ak sedíte na dvoch stoličkách, nemali by ste odkladať rozhodnutie a vyberte si jeden vzťah, do ktorého nasmerujete svoju iniciatívu a entuziazmus.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne: Nestačí vám len vykonávať príkazy alebo napĺňať požiadavky iných. Hlavne v pracovnej oblasti potrebujete niečo svoje. Zatiaľ si spresnite, čo by to malo byť, a nechajte ten nápad zrieť.
Láska: Partner a rodina vás potrebuje, no skôr by chceli, aby ste sa o ich veci postarali vy. Nepodľahnite pokušeniu príliš pomáhať a zostaňte milou a buďte múdrou aj v tom, že im doprajete ich vlastnú zodpovednosť za realizáciu ich nápadov.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne: V tomto období by ste mali mať dostatok šarmu, argumentov aj slov na obhájenie temer čohokoľvek, za čo sa postavíte. Sláva vám však môže stúpnuť do hlavy a potom by nasledoval veľmi rýchly pád. Poznať správnu mieru je nevyhnutné hlavne teraz.
Láska: Vo vzťahu by malo vládnuť ovzdušie spoločného porozumenia, pomoci a spolupráce. Je vhodné obdobie pustiť sa spoločne do niečoho, čo má aj trvácne a praktické hodnoty.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne: Nie ste samy, čo ste zaseknuté medzi minimálne dvomi možnosťami, ktoré sú také podobné, že sa vám ani do jednej nechce pustiť. V tom prípade vyberajte srdcom a na zhodnocovanie výhod a nevýhod sa aspoň teraz vykašlite.
Láska: Vzťah sa mení, a pokiaľ udržujete hranice, čo sa smie a čo nie, príliš tvrdo, tak sa vám to teraz rozsype pod rukami. Onedlho sa znovu nadýchnete a poučené dáte väčší priestor sebe aj partnerovi.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne: Ak ste si minulý mesiac nedali narušiť svoj pomalší postup v hektickom okolí, máte tento mesiac na riešenie málo problémov. Ak vôbec nejaké budú. A keď sa teraz chcete hýbať aktívnejšie, urobte to opäť nezávisle od okolia.
Láska: Ovláda vás praktický život, venujete sa rodine a môžete sa pustiť aj do vážnych vecí, ktoré vyžadujú pokoj a rozvahu. Citové záležitosti zvládate v pohode, nevyťahujte teda minulé sklamania.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne: I keď nie je všetko problematické zažehnané, už sa môžete postaviť rovnými nohami na zem a zistíte, že strach bol väčší ako skutočnosť. Pokračujete ďalej v tom, čo je vašou silnou stránkou a riešite iba to, čo v danom okamihu riešiť ide.
Láska: Zrejme ste utiahnutejšie a menej aktívne. Nie je to problém, ak je to preto, aby ste zbytočne neplytvali energiou na veci, ktoré ešte potrebujú nejaký čas. Aj počkať na vhodného partnera je umenie.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne: V pracovnej oblasti sa veci opäť menia. Buď potrebujete nové vedomosti, alebo vám priložia nové kompetencie. Bude vás to stáť viac námahy a času aj mimo pracovného času.
Láska: Niektoré vlastnosti, ktoré vám na partnerovi nevyhovujú, v tomto období budú zrejme tŕňom vo vašom oku. Možné sú hádky a konflikty. Ak máte zmysel pre humor, môžete situáciu odľahčiť, ale aj tak to bude trochu ostrejšie obdobie. Aj vášmu partnerovi čo-to prekáža a bude mať príležitosť vám to vrátiť.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne: Už sa opäť môžete sústrediť na svoj záujem v oblasti práce a financií. Zrejme ešte bude treba bojovať proti vlastným náladám, aj proti rozmarom ostatných okolo vás, no tento mesiac ste už v inej kondícii a dokážete to zdolať.
Láska: Tento mesiac ste dobre vyzbrojené na komunikáciu s partnerom. Mali by ste vedieť vhodne načasovať práve svoje slová, ktoré vás môžu previesť cez prípadné nedorozumenia. A ešte to môže byť aj zábavné.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne: V tomto období stratíte niečo, čo už nemáte ako vzkriesiť a po krátkom bolestnom rozlúčení to bude veľká úľava. Až o pár dní si uvedomíte, že vás to oslobodilo a máte oveľa viac energie ako doteraz. Žite prítomnosť. S minulosťou už aj tak nič neurobíte a pocit viny vám zožerie príliš veľa energie.
Láska: Vo vzťahoch vládne príjemné obdobie pre tie z vás, ktoré ste ochotné vnímať a prijať lásku a to dobré v partnerovi a vo vás. Nejde o zaľúbenosť ani o náhly ošiaľ. Ide o skutočnú lásku. Ste na ňu pripravené?

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne: Situácie, v ktorých sa ocitnete, preveria, nakoľko ste si vedomé reality a svojich dobrých aj záporných vlastností. Nemusíte hneď všetko riešiť, najprv to prijmite také, aké to je, a postarajte sa o svoju vnútornú celistvosť. To je to najcennejšie, čo momentálne môžete stratiť.
Láska: Vašu bezpečnosť vo vzťahu podporí teraz rovnováha, o ktorú by ste sa mali postarať. O rovnováhu v citoch a myšlienkach, v dávaní a braní. V tomto období ste veľmi príťažlivá pre opačné pohlavie.

Autor: 
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania: 
Apríl 2010