Bodywork - Problémové partie? Zabudnite! + SÚŤAŽ

Každá z vás určite zbystrí pozornosť, keď začuje slovné spojenie „problémové partie”. Či ste slobodné, alebo mamičky, väčšina z vás vie, o čo ide, no ak nie, skúsim vám tento pojem objasniť. Ide o časti ženského tela, ktoré sa zvyčajne pri porušení stravovacej disciplíny zaobľujú. Sú to brušká, boky, ktoré symbolizujú ženskosť, a v neposlednom rade vnútorné stehná. Mám pre vás riešenie, ako si nielen spevniť postavu a skresať kypré tvary, ale aj ako načerpať veľa energie a pozitívne sa naladiť. Pýtate sa, čo je za tým? Opäť redukčný čaj či jeden z mnohých výživových doplnkov z lekárne, alebo ďalšia neúspešná diéta?

Prezradím vám, že ide o cvičenia BODYWORK

Je to silovo-vytrvalostný tréning zameraný na posilňovanie svalstva celého tela. Cvičenie na zlepšenie telesnej kondície a tvarovanie postavy (spomínané problémové partie). Počas posilňovania sa využíva hmotnosť vlastného tela, prípadne sa používa posilňovacie náčinie: ľahké činky, gumy, overbaly, fitlopty. Tréning je zostavený tak, aby záťaž kĺbov bola minimálna a aby ho zvládla každá veková skupina. Posilňovacia hodina obsahuje intenzívny, no koordinačne nenáročný aeróbny blok v kombinácií s posilňovacími cvikmi na svalstvo celého tela. Frekvencia cvičenia by mala byť minimálne dvakrát do týždňa. Cvičenie trvá 60 minút. Môžem vám z vlastnej skúsenosti povedať, že pri pravidelnom cvičení je úspech zaručený. Chcela by som vás teda pozvať na cvičenie do novootvoreného moderného fitnescentra Rozadol v areáli Rozadolu, kde vás srdečne privítame. Bližšie informácie nájdete na našej webstránke.

www.fitnessrozadol.sk

.

SÚŤAŽ

Na čo je zamerané cvičenie BODYWORK?

Svoje odpovede posielajte na adresu: DR-DISTRIPRESS s. r. o., Limbová 18, 831 01 Bratislava alebo pošlite SMS v tvare BW2 (medzera) odpoveď (medzera) kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,199 € s DPH (6 Sk s DPH). Konverzný kurz je 1 EUR = 30,1260 SKK. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o. Piati vyžrebovaní čitatelia získajú kredit do fitness centra Rozadol Bratislava v hodnote 40 €. Svoje odpovede posielajte do 23. apríla 2010. Výhercovia budú uvedení na www.beautywoman.sk koncom mesiaca.