Vinea v znamení krásy - Veľkolepá oslava krásy a elegancie prístupná aj pre vás

V týchto dňoch uzrela svetlo sveta výnimočná limitovaná edícia Vinea, určená všetkým, ktorí majú cit a zmysel pre ozajstnú krásu. Táto trblietavá novinka vznikla výnimočným spojením dvoch krásnych značiek. Pretože krásne veci patria k sebe, Vinea od marca 2010 prinesie svojim zákazníkom malý kúsok radosti v podobe originálnych znamienok krásy CRYSTALLIZEDTM - Swarovski Elements. Vinea svojím výrazným dizajnom a ligotavým darčekom predstavuje vzácny klenot, ktorý si môže dopriať každá žena. Jej krstu sa ujali tri šarmantné sudičky, Marianna Ďurianová, Oľga Dúbravská a Erika Judínyová a prezradili tiež svoj vlastný pohľad na krásu.

O kráse, a nielen tej ženskej, vie toho veľa aj Senior Brand Manager značky Vinea, Pavol Chalupka, ktorý od začiatku nenazval tento nápoj inak než zelený klenot. Napokon, celá myšlienka prepojenia Viney so svetoznámou značkou šperkov bol práve jeho nápad: „Vinea na stole či v rukách našich zákazníkov mala vždy popri lahodnom osviežení aj dôležitú úlohu zdobiť toho, kto po nej siahol. Preto bude Vinea prinášať krásne veci, ktoré podčiarkujú krásu slovenských žien“. Pre všetky nádherné ženy, milujúce krásu a obdiv, prináša Vinea nový módny trend, ukrytý v elegantnom vrecúšku, ktorým je ozdobená fľaša z limitovanej edície vo vybraných podnikoch. To však nie je zďaleka všetko. Vrecúško ukrýva aj ďalšie prekvapenie v podobe možnosti získať originálny šperk z limitovanej edície Made with CRYSTALLIZEDTM - Swarovski Elements. Viac sa dozviete na stránke www.znameniekrasy.sk, kde si môžete svoju tvár ozdobiť originálnym znamienkom krásy v rôznych tvaroch a veľkostiach podľa vašej aktuálnej nálady. Krása nepotrebuje mnoho, má byť hlavne oslavovaná a obdivovaná. A Vinea to dobre vie - je vaším znamením krásy. Nepatrný úsmev Mony Lisy, sladkastá čerešnička na torte či neodmysliteľné znamienko na tvári slávnej Marilyn Monroe - krása je všade navôkol. Nepotrebuje veľa, no aj maličkosti vedia byť podstatné. Ženy to dobre vedeli už v období, keď si s obľubou nalepovali takzvané „mušky“ alebo preslávené znamienka krásy, na najrozličnejšie miesta po celom tele. Boli považované za kozmetický prostriedok, ba dokonca šperk, ktorý slúžil na podčiarknutie dokonalej krásy ich majiteľky. Dámy si ich spravidla umiestňovali na najzvodnejšie miesta - líce, čelo, krk a dekolt.

Využite aj vy svoje znamienko krásy a vďaka limitovanej edícii značky Vinea podčiarknite svoju krásu a vyzdvihnite svoj štýl, náladu, vkus či odvahu.

www.znameniekrasy.sk

Patrí do vydania: 
Marec 2010