Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne: Majstrovsky zvládnuť svoje emocionálne potreby je niekedy príliš ťažké, ak ich popierate v rámci pracovného zamerania. Ak nie je vaša práca to, čo robíte s radosťou, potom čo najviac času venujte inej činnosti, pri ktorej ste emocionálne uspokojené.
Láska: Partner na vás kladie požiadavky, ktoré vám nebudú po chuti, najmä ak ste v minulosti zažili niečo podobné a skončilo sa to vašou porážkou. Strach sa viaže k minulosti a teraz sa jej to iba podobá, no realita je iná.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne: Budete sa musieť vzdať určitého navyknutého spôsobu konania, ktorý vás síce chráni, ale neukazuje vašu pravú tvár. Mätiete tým práve tých, ktorí sú pre vás dôležití. Nevedia, na čom sú a ako majú k vám pristupovať.
Láska: Vo vzťahu si dovoľte viac hravosti a hlavne riešte iba to, čo sa bezprostredne týka prítomnosti. Budete mať čistejšiu hlavu, ale aj viac chuti vyťažiť z daného okamihu čo najviac. A veru máte čo.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne: Obdobie spomalenia a skúška vašej trpezlivosti. No práve v tomto období sa zviditeľnia vaše ilúzie, ak ich máte. A aj keď vás to nepoteší, aspoň sa vyčistia vaše vzťahy, niektoré sa ochladia a získate jasnejší a reálnejší pohľad na svoje možnosti.
Láska: Vo vzťahu sa skončilo obdobie negativity, zasa zasvieti slniečko a po búrke máte opäť chuť tešiť sa zo života a zo vzťahu. Aj to nepríjemné sa skončí, keď sa preto zbytočne dlho netrápite a neživíte to svojou bolesťou.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne: Ak sa vám v tomto období nejaké plány zrútia, bude to buď pre vaše príliš veľké očakávania, alebo preto, že ste do nich vložili obavy zo sklamania. Je to naozaj také zlé, aby vám to pokazilo celý mesiac?
Láska: Láskyplné obdobie a potreba hľadať spôsob zladenia vás oboch, spôsob, ako si viac rozumieť a priblížiť sa jeden druhému. Celkom romantické obdobie, ku ktorému treba dve spriaznené duše. Kiežby ste jednu mali vedľa seba.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne: Sila vášho zámeru je taká jasná, že v 2. polovici mesiaca môžete vyjsť neohrozene medzi ľudí a začať uskutočňovať to, čo ste chystali. Bude dobré, keď sa proti odporcom – ak sa nájdu, postavíte s úsmevom a sebaistotou.
Láska: Aj vo vzťahoch ste zrozumiteľné a aktívne. Používate skôr mužskú energiu presadenia sa a nežnejšiemu partnerovi by to teraz mohlo prekážať. Ohľaduplnosť je potrebná.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne: Využite všetky ženské zbrane, ktorými vládnete. No skôr ako na zvodnosť a vonkajší výzor sa sústreďte na intuíciu, tvorivosť a láskyplnosť. Svet je tvrdý a ženská energia v ňom chýba. Tak ju doň vneste.
Láska: Partnerský život si vyžaduje vašu plnú účasť. Využite každú príležitosť byť s partnerom, zaujímajte sa o to, ako mu je, venujte sa mu. Vy ste teraz tmelom svojej rodiny a domova.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne: V tomto období sa bude zvyšovať tlak vášho pracovného okolia , aby ste pridali a zrýchlili tempo. A vy budete skôr cítiť potrebu rozvážnosti a obozretnosti. Vydržte v tom a nedajte si vziať vašu vnútornú rovnováhu, i keď to nebude jednoduché.
Láska: Tu sa objaví sklon podľahnúť sklamaniu a slová partnera brať veľmi osobne. Veľa záleží na spôsobe vašej komunikácie a na tom, ako sa s vlastnou zraniteľnosťou vyrovnáte. Potlačiť sa vám ju nepodarí.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne: Tento mesiac bude pre vás komplikovanejší a tvrdší. Často si budete klásť otázku, čo sa ešte pokazí. Možno ste si boli príliš isté svojím postavením a teraz prichádza strach z porážky. V takomto stave sa na človeka lepia choroby. Ak treba, vyhľadajte odbornú pomoc podľa potreby.
Láska: Nie ste si isté, čo máte. Ale viac ako skutočná realita vás trápia vlastné myšlienky a pochybnosti, ktoré v sebe dusíte. Hovorte s partnerom bez obviňovania, alebo aspoň s niekým, komu dôverujete.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne: Toto obdobie pre vás bude o jasnej a odvážnej komunikácii. Každé slovo, ktoré vyslovíte, má váhu. Najlepšie to využijú tie z vás, ktoré vládnu slovom a informáciami ako pracovným nástrojom.
Láska: Vzťah by mal byť bohatý na množstvo podnetov a zrejme sa nebudete nudiť. No nebude vám stačiť iba intímna blízkosť a chvíle vo dvojici. Ak máte spoločných priateľov a záľuby, tým lepšie.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne: V práci sa stanete hromozvodom pre niekoho necitlivého a asi aj dosť agresívneho. Budete mať chuť mu to oplatiť rovnakým spôsobom alebo vás to tak vyvedie z miery, že sa začnete sama obviňovať alebo pošlete celý svet do kelu. Čeliť nespravodlivosti je jednou z nepríjemných stránok života.
Láska: Zamerajte sa skôr na ochranu ako na obranu. Mnohým konfliktom predídete a nestratíte energiu vyčerpávajúcim bojom s partnerom.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne: Vám, ktoré máte kreatívne zamestnanie, prinesie toto obdobie množstvo inšpirácie a možností, ako dať priechod svojej tvorivosti a talentu. Otvorte oči, aby vám neušlo to, na čo čakáte, a pustite sa do toho.
Láska: Vo vzťahoch to bude z vašej strany citlivejšie obdobie a budete chcieť pomáhať alebo radiť svojmu partnerovi. Váš vstup do situácie by mal byť omnoho citlivejší a menej ostrý.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne: Ak v sebe cítite niečo veľmi dôležité, za čo sa chcete postaviť celou svojou bytosťou a čo dosiaľ v sebe tlmíte, lebo nemáte odvahu, potom je čas ukázať svetu, za čo horíte. Ako sa hovorí, odvážnym šťastie praje. Tak do toho.
Láska: Rodina, deti, partner – dobre sa cítite, keď je okolo vás práve táto atmosféra spolupatričnosti. Dokážete ju vytvoriť, a ak jej ešte niečo chýba, tak si to viete zaobstarať.

Autor: 
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania: 
Marec 2010