Interbeauty 2010 - obzretie za veľtrhom

Začiatkom februára sa v Bratislave stretli odborníci s laickou verejnosťou po prvýkrát na jarnej časti Medzinárodného veľtrhu kozmetiky INTERBEAUTY. V areáli Incheby prezentovali renomovaní kaderníci, vizážisti a štylisti nové trendy v líčení, účesovej tvorbe a skrášľovacích produktoch. Jarný veľtrh INTERBEAUTY 2010 ponúkol dámam možnosť vyskúšať všetky kozmetické prípravky a zároveň sa o nich poradiť s odborníkmi.

Veľtrh sa rozkladal na ploche 4200 štvorcových metrov a hostil 70 vystavovateľov z troch krajín, ktorí prezentovali produkty, služby a novinky z oblasti starostlivosti o pleť, vlasy, vizáž a nechty. Zároveň ponúkol množstvo zaujímavých sprievodných podujatí a súťaží. V sprievodnom programe veľtrhu bol odborný seminár Kozmetika – zdravie – Krása, kde PhDr. Vlasta Pilmaierová prezentovala americkú inováciu v nechtových technológiách. Prítomní sa mohli dozvedieť aj o využití svetelnej energie v kozmetickej starostlivosti a o fotoepilácii.

Maľovanie na telo BODY ART 2010

Organizátor Majstrovstiev SR v maľovaní na telo BODY ART 2010 TASHA COSMETICS,s. r. o., prekvapil návštevníkov atraktívnou témou Rozprávka. Telá mladých žien sa tak na chvíľu stali pestrou farebnou rozprávkou. Návštevníci obdivovali Snehovú kráľovnú, Pani zimu, Avatarku, Dúhovú vílu a iné. Odborná porota hodnotila kreativitu nápadov, precíznosť vyhotovenia maľby a náročnosť vybraného nápadu. Súťažiaci museli zabezpečiť aj súlad účesu s namaľovaným dielom.

Viac sa dočítate v marcovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.