Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne: Malé alebo väčšie víťazstvá súvisia s úsilím, ktoré ste vynaložili za posledné dva mesiace. Uskutočnite to, na čo sa už dlhší čas chystáte, a ak z toho budú profitovať aj ostatní, tým lepšie. Ešte stále sršíte energiou, teda ju využite.
Láska: Témou vášho vzťahu je teraz spoľahlivosť. Niektoré pravidlá sú síce príliš tvrdé, ale v mene spoľahlivosti by bolo vhodné ich spoločne nastoliť a dodržiavať.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne: Ďalšie rozhodnutie, ktoré musíte urobiť, súvisí s vašou prácou a tým, či sa pustíte za svojou predstavou príliš zhurta, alebo budete dlho otáľať. No pre vás by nemal byť problém správne načasovať svoju aktivitu. Držte opraty pevne v rukách.
Láska: Čo je bohatstvom vášho vzťahu? Ak momentálne žiadny nemáte, potom je tu reálna možnosť obohatiť vzťahom svoj život. Záleží na tom, čo považujete za bohatstvo. V každom prípade by sa vám malo dostať presne to, čoho vy dávate najviac.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne: Pracovná oblasť vyžaduje od vás nové povinnosti a záväzky, ktoré sa vám zdajú až príliš náročné. Ak pôjde o trvalú zmenu a nielen o nárazovú výpomoc za niekoho, potom sa pripravte na to, že potrvá dlhší čas, kým sa váš post vykryštalizuje.
Láska: Dosť situácií v partnerskom vzťahu vás tento mesiac rozčúli a bude pre vás problém rozmýšľať o tom bez hnevu a negativity. Z čoho máte vlastne najväčší strach v partnerstve?

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne: Pokiaľ už dlhší čas špekulujete nad tým, ako zvýšiť svoj finančný príjem, tak v tomto období sa vám môže podariť ponúknuť svoje schopnosti s veľkou sebaistotou a presvedčivo. Nemáte sa čoho báť, ak sa budete držať svojich znalostí.
Láska: Naozaj sa veľmi bojíte odmietnutia? Ak zo strachu potláčate svoje vlastné pohnútky, tak práve v tomto období vám môže ujsť veľmi príjemná skúsenosť z vlastného slobodného prejavu. Práve odvaha prejaviť sa vám môže pritiahnuť pozornosť, po ktorej túžite.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne: Nastáva obdobie, keď sa odvážne postavíte proti vlastným pochybnostiam, a práve tento úspešný ťah vám dodá silu do ďalších mesiacov. Ak sa pred niečím zastavíte s obavou, potom si spomeňte, že máte všetky predpoklady na prekonanie svojej obavy.
Láska: Ste pripravené ukončiť všetko, čo je príliš strnulé a obmedzuje váš vzťah. Záleží len na vás, či to bude určitý spôsob zaobchádzania s partnerom, odsťahovanie sa do lepšieho a komfortnejšieho bytu od rodičov, z podnájmu alebo aj rozchod.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne: Pri riešení pracovných vzťahov si uvedomíte, ako vás emocionálne vyčerpávajú. Využite to na postupné odpútavanie sa od ľudí, ktorí vás využívajú a tvária sa, že vás majú radi.
Láska: Naopak, v partnerských vzťahoch by ste mali vyjadriť svoje city – minimálne traja ľudia vás milujú a dobre im padne vaša reakcia. Nezabudnite pritom na svoje deti, ktoré by vďaka láske medzi vami a vaším partnerom s vami neboli. Potrebujú láskyplnú matku.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne: Sklon podrobovať všetko prílišnej analýze vás teraz nikam nedovedie, dokonca viac zamotá situáciu, v ktorej sa môžete stratiť. Skúste sa vrátiť 8 rokov dozadu a možno tam nájdete podobnosť s dnešným konfliktom. Ako sa vám to podarilo vtedy vyriešiť?
Láska: Vaše potreby vo vzťahu sa menia a takisto by ste mali pochopiť, že aj vy máte mať iný prístup k partnerovi, ktorý je už vďaka životným skúsenostiam inde ako v období, keď ste začali spolu chodiť. V kratšie trvajúcich vzťahoch si treba všetko viac všímať a menej partnerom manipulovať.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne: Mali by ste nasmerovať svoju aktivitu do fyzickej činnosti alebo aspoň začať budovať niečo konkrétne, hmatateľné. Teraz už nie je čas na snívanie alebo teoretizovanie. Pustite sa do toho s chuťou.
Láska: Vo vzťahu prichádza obdobie, keď ste pripravené nazrieť až na dno svojich citov. Neznamená to, že sa do nich prepadnete ani že vás zničia. No objavíte ich pozitívnu silu, ktorá vám umožní stať sa nositeľkami lásky a harmónie.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne: Pracovná oblasť vám prinesie situáciu, ktorá bude vyžadovať odvahu a statočnosť. Popritom sa odhalí kvalita nielen vášho charakteru, ale aj všetkých zúčastnených. Overíte si svoje hodnoty aj omyly.
Láska: Vo vzťahoch sa schyľuje k zmene, ktorú budete iniciovať vy. Máte dosť energie a schopnosť aktívne a vo svoj prospech vyriešiť problematickú situáciu.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne: Nastal čas, aby ste určitú vlastnosť alebo schopnosť, ktorú zatiaľ nevyužívate, v práci použili a zapojili omnoho aktívnejšie. Vy sa viac uvoľníte a tých druhých môžete inšpirovať k väčšej tvorivosti a vlastnému uplatneniu.
Láska: Niečo, čo vo vašom vzťahu bolo dlhší čas nepochopené a nedoriešené, sa zrazu vyjasní. Prinesie to aj potrebu nového pohľadu na vaše spolužitie a možno aj omnoho viac pochopenia a tolerancie.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne: Buď vás pracovné povinnosti dovedú k udalosti, ktorá odhalí vašu hru a masku, za ktorou sa skrývate, alebo vám prejde chuť niečo predstierať a všetku neprirodzenosť vo svojom prejave a postavení odhodíte.
Láska: V tomto období naozajstným ziskom pre vás je iba skutočný vzťah založený na láske, ale aj na duševnom bohatstve dvoch individualít. Obohacujte jeden druhého svojou prítomnosťou, náklonnosťou a prirodzenosťou. Ak vám to škrípe, je to naozaj láska?

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne: V pracovnej oblasti si dajte pozor na svoju náladovosť, a ak sa derie príliš na povrch, nájdite spôsob, ako ju osedlať a skrotiť. Skúste to so zdravým, tzv. sedliackym rozumom. Držte sa v tomto období pri zemi.
Láska: Máte väčšiu chuť postaviť pevnejšie základy vzťahu, ale aj potrebu byť vo vodcovskom postavení. Záleží na vašom partnerovi, ako mu to bude chutiť. A aj na tom, či na neho nepresúvate niektoré nedoriešené problémy so svojím otcom.

Autor
IVONA NEDOBOVÁ