Redermic+ Prevratný objav proti starnutiu pleti

Francúzska značka La Roche-Posay sa už desať rokov stará o pleť slovenských žien.

Čoraz častejšie sa stretávame s fenoménom „citlivej pleti“. Podľa MUDr. Alexandry Novotnej, PhD., majiteľky súkromnej kliniky Esthetic, je kvalita našej pleti odrazom toho, v akom prostredí žijeme, či používame fotoprotekciu počas pobytu na slnku a chránime pleť pred škodlivým slnečným žiarením. Stres, fajčenie a nedostatočná hydratácia spôsobujú, že naša pleť sa stáva citlivejšia, aj tie najmenšie a zdanlivo neškodné zdroje podráždenia môžu spôsobiť zápalovú reakciu.

Citlivá pleť a starnutie

Ženy s citlivou pleťou pociťujú prejavy starnutia rýchlejšie. Vrásky sa môžu objaviť už o tri roky skôr a strata pevnosti pleti už o desať rokov skôr. Výskumné štúdie citlivej pleti objavili „mikropodráždenie“, zápalové reakcie v pleti, ktoré sú zdrojom bunkového starnutia vplývajúceho na výskyt vrások a stratu pevnosti pleti. Tento proces, ktorý poškodzuje a oslabuje pleť, sa prejavuje predovšetkým na citlivej pleti. Laboratóriá La Roche-Posay uvádzajú REDERMIC +, ktorý cielene bojuje nielen proti prejavom starnutia pleti, ale takisto s podnetmi, ktoré urýchľujú starnutie.

Obsahuje tri aktívne látky proti starnutiu pleti:

5 % vitamín C – je to základná aktívna látka v boji proti starnutiu, podporuje syntézu kolagénových vlákien,
madecassoside – je účinný pre kožnú obnovu, vypĺňa aj hlboké vrásky,
kyselinu hyalurónovú – má okamžitý účinok na povrchu pleti, jemne vyhladzuje drobné vrásky.

Redermic+ obsahuje peptid neurosensin, ktorý zabraňuje mikropodráždeniu a pôsobí proti poškodzovaniu kolagénu v pleti. Príznaky starnutia pleti sú viditeľne redukované, vrásky sú vyhladené, pleť je pevnejšia, pružnejšia, hladšia, vyživená a upokojená. Redermic + je emulzia na báze oleja vo vode, ktorá sa rýchlo vstrebáva do kože. Vďaka svojej nemastnej textúre je pleť po aplikácii hebká, pružná a vyhladená.

REDERMIC+

denný krém na normálnu a zmiešanú pleť
denný krém na suchú pleť
očný krém

Všetky krémy sú nekomedogénne a neobsahujú parabény. Denné krémy majú hypoalergénnu parfumáciu, očný krém je bez parfumácie a je vhodný pre nositeľky kontaktných šošoviek. Krémy REDERMIC+ kúpite výhradne v lekárňach.