Liečivá sila prírody s osviežujúcou príchuťou

Zdravotné účinky pitia čaju sú známe odpradávna. Či už ide o zelený a čierny čaj, ktorého účinky boli známe už v starej Číne alebo byliny, ktoré ľudia zbierali na lúkach a používali výlučne ako jediný liek. Pitie čaju preventívne pôsobí proti srdcovo-cievnym chorobám. Polyfenoly v čaji brzdia vstrebávanie cholesterolu do krvi a bránia vzniku krvných zrazenín. Okrem toho, že chráni srdce, prospieva aj línii. Kalorický príjem čaju sa pohybuje medzi dvomi až siedmymi kilokalóriami na šálku (200 ml). Inými slovami, čaj prakticky neobsahuje takmer žiadne kalórie. V čaji sa nachádzajú aj dôležité antioxidanty, vitamíny C, E a beta-karotén, ktoré sú dôležité pre zdravie a krásu.

Liečivá sila byliniek pre rovnováhu tela a mysle

Čaje MISTRAL HERBAL BALANCE od spoločnosti Baliarne obchodu Poprad Vás svojou kombináciu zmesi bylín a ovocia dokonale okúzlia. Obsahujú vysoko kvalitné bylinné zmesi pripravené zo 100% prírodných, starostlivo vyberaných surovín s pridanými kúskami ovocia. Čaj je spracovaný špičkovou technológiou, vďaka čomu si zachováva svoju prirodzenú chuť a napomáha udržiavať telo a myseľ v dokonalej harmónii. Relaxujte s exkluzívnou kombináciou zmesi bylín a pravého ovocia, ktorú pocítite všetkými zmyslami.

Osviežujúci elixír pre zdravie a krásu

MISTRAL HERBAL BALANCE

„Mäta, citrónová tráva a čierna ríbezľa“
Mäta pieporná patrí medzi najobľúbenejšie a najchutnejšie liečivé bylinné čaje. Omamná vôňa mentolu spojená s liečivými účinkami podporuje koncentráciu a osviežuje dych. Má protizápalový a antiseptický účinok, napomáha tráveniu, je vhodná aj na konzumáciu počas redukčnej diéty. Čajoví experti vytvorili na mätovom základe atraktívnu variáciu zmesi bylín a ovocia v novej príchuti z rady MISTRAL HERBAL BALANCE pod názvom „Mäta, citrónová tráva a čierna ríbezľa“. Táto osviežujúca kombinácia osvieži vaše telo i myseľ.

Posila pre vaše telo i myseľ

MISTRAL HERBAL BALANCE

„Materina dúška, limetka a citrón“
Materina dúška je jedným z tých darov, ktoré objavili už naše prababičky a dodnes sú neoceniteľným prírodným liekom. Táto fialkastá bylina s krásnou vôňou má silné antibakteriálne a ukľudňujúce účinky, pomáha pri chrípke, navyše obsahuje éterický olej, ktorý uvoľňuje svalové napätie, a tým pomáha aj pri bolestivej menštruácii. Je vynikajúcim antiseptikom s hojivými účinkami, veľmi často sa používa aj na celkové uvoľnenie organizmu od stresu. Povzbudzuje chuť do jedla a dodáva svieži dych. Šálka lahodného čaju „Materina dúška, limetka a citrón“ z novej unikátnej rady MISTRAL HERBAL BALANCE v sebe ukrýva dokonalú harmóniu chutí ovocia a bylín.

Inšpirované prírodou, vytvorené pre moderného človeka

MISTRAL HERBAL BALANCE

„Medovka, mäta a malina“
Výnimočná kombinácia  ručne zbieranej medovky lekárskej, ochutená mätou piepornou a sladkými lesnými malinami, je tým pravým prírodným kokteilom, ktorý pohladí vaše zmysly. Upokojujúce účinky medovky sú priam „kúpeľom pre vaše telo a myseľ“ pred spaním. Je výborným prírodným liekom pri nespavosti v období vyčerpanosti a stresu. Zároveň má aj priaznivé účinky pri chorobách z nachladnutia a chrípkových stavoch. Uľahčuje trávenie a srdcovú činnosť, pomáha pri bolestiach hlavy. Dlhodobé používanie medovky znižuje hladinu cholesterolu. Kombinácia mäty a medovky navyše pomáha zmierňovať bolesti pri menštruácii. Vďaka prirodzenej príchuti listov medovky pripomínajúcej mätu a citrón si tento nápoj v kombinácii „Medovka, mäta a malina“ zaručene obľúbia aj tí, čo nie sú veľkými fanúšikmi bylinkových čajov

Patrí do vydania: 
Október 2009