Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne: Budete mať na svojej ceste viac prekážok, než by ste očakávali. Zrejme ste sa dali na boj proti presile a budete potrebovať väčšiu výdrž ako zvyčajne. Rozložte si svoje sily tak, aby vám vydržali až do víťazného konca.
Láska: Prejavte svoje city, aj keď práca od vás vyžaduje veľké energetické nasadenie, v súkromnom živote by ste mali dbať na citovú vyrovnanosť. Tu vám bojovať nepomôže, no ľúbiť je teraz výhrou.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne: Dostávate sa do varu a príležitosti, v ktorých sa žiada vaša aktívna účasť a očakávajú vaše vedomosti, sa k vám hrnú jedna za druhou. Vaše sebavedomie rastie a to, že ste potrebné, vás povznáša. Pozor – aj sláva a úspech majú svoje úskalia.
Láska: Toto obdobie praje vzťahom, ktoré podporujú rodinné hodnoty a lásku. Všetko povrchné sa rozpadá. Ak ste vo vzťahu iba pre formu, potom vám hrozia konflikty. Ak ste sa ešte nerozhodli, čo ďalej, urobte to v tomto období. Ak ste slobodné, poobzerajte sa okolo seba a vyberajte si partnera pre život.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne: Po predošlom mesiaci by ste mali už pomaly naberať na optimizme a pozbierať svoju odvahu na ďalšie kroky. Tešte sa z každého, aj keď malého úspechu a zvykajte si na nové veci okolo seba. Pustite sa aj do toho, čo ešte nepoznáte, s vervou, však si nejako poradíte.
Láska: Spoločenské podujatia alebo domáce stretnutia v kruhu priateľov, proste byť medzi ľuďmi. Či už kvôli možnostiam stretnúť niekoho zaujímavého alebo osláviť niečo dôležité na vašom terajšom vzťahu (manželstve) s tými, ktorí vás poznajú a držia vám obom palce.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne: V podstate by sa vám malo dariť vyberať si tých správnych ľudí okolo seba. Spoľahnite sa na svoju intuíciu a dokážete aj z nepríjemných situácií vyjsť s dobrou náladou a úsmevom. Nezabudnite na priateľov a pokojne sa nechajte zlákať na oslavu alebo na výlet.
Láska: Udalosti, ktoré sa týkajú vášho vzťahu, vo vás vyvolajú obrannú reakciu a na čas sa uzatvoríte do seba. Možno to prejde iba tak, že budete pár dní mlčaním ignorovať partnerove poznámky, a keď sa s tým vyrovnáte, všetko bude opäť v poriadku, alebo sa rovno ohradíte a nájdete spôsob, ako sa v budúcnosti chrániť pred podobnými udalosťami.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne: Stoja pred vami výzvy, ktoré preveria vašu cieľavedomosť a odhodlanie. Prekypujete energiou a mierite za vysokými cieľmi. Počítajte aj s tým, že nie každému to bude vyhovovať, no aj tak bude dostatok ľudí, ktorých strhne váš entuziazmus.
Láska: Aj vo vzťahu sa môžete prejaviť ako veľmi temperamentné a podnikavé ženy, čo môže byť príjemné pre tých mužov, ktorí to ocenia. Naopak, pre niektorých váš temperament môže byť hrozbou, najmä ak ho neudržíte na uzde.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne: Opatrnosť a rozvážnosť je teraz namieste. Obdobie precitlivenosti, v ktorom máte sklon k väčšiemu pesimizmu a smútku. Ak je to už vážne, mali by ste vyhľadať buď dobrého priateľa, alebo odbornú pomoc.
Láska: Vo vzťahu by nemali nastať žiadne väčšie problémy. V tejto oblasti by ste sa mohli cítiť príjemne, ak tam nevnesiete svoje obavy a pesimizmus z pracovných záležitostí.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne: Vyhľadajte ľudí, s ktorými chcete spolupracovať, a ponúknite im svoje skúsenosti a nápady, ak ich máte. Kolektív je teraz to, čo potrebujete, a vy by ste preň mohli byť inšpiráciou a potrebnou súčasťou. Pridajte sa k tomu, k čomu chcete prináležať.
Láska: V partnerskom živote vás čakajú nové podnety. Buď budete iniciátorom vy, či už zmenou životnej orientácie, alebo práce, môže to byť aj partner a s ním súvisiace zmeny. Ako sa tomu prispôsobíte?

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne: Pred pár mesiacmi ste mali veľkú chuť vykašlať sa na niečo dlhotrvajúce. Teraz pôjde o skutočné ukončenie a skutočný odchod od tej záležitosti s uzatvorením poslednej cesty na návrat. Spálenie mostov je niekedy nevyhnutné pre ďalší život.
Láska: Pozorne počúvajte svojho partnera, aby vám neušiel cenný a solídny podnet alebo návrh, ktorý sa oplatí vziať do úvahy a ďalej ho rozvíjať. Môže ísť o maličkosti alebo o zásadné veci, no jednoducho – nechajte sa inšpirovať.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne: Z času na čas sú obdobia, keď sme presýtení všetkými vecami okolo a už nereagujeme na nič. Vy prechádzate takýmto obdobím v pracovnej oblasti. No aj tento útlm prejde a chytíte sa možnosti, ktorú teraz nevidíte.
Láska: Vo vzťahu stojíte pred riešením nepríjemnej záležitosti, ktorá má dve alternatívy – horšiu a menej horšiu. Budete sa musieť rozhodnúť pre jednu z nich a meradlom bude asi iba menšie zlo.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne: Tento mesiac budete musieť dať bodku aj za tým, čoho sa nechcete vzdať, aj keď ste dlhší čas vedeli, že sa to skončí. Samozrejme, to prinesie dosť negatívne myšlienky a pôjde o to, aby ste sa nimi neotravovali dlhšie, ako je nevyhnutné, teda dovtedy, kým to celé prehrmí.
Láska: Stačia vám sily na všetko, čo si od vás vyžaduje váš vzťah? Ak sa prehupol do stavu, že už ide len o povinnosti a zodpovednosť, a navyše ste si ich vzali na svoj chrbát, potom s tým niečo urobte, kým nie je neskoro.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne: Ponuka, ktorú dostanete v pracovnej oblasti, sa môže stať dosť zásadnou, ak jej realizáciu rozložíte na dlhšie obdobie a bude vám jasný cieľ a priority. Solídny základ sa pokúste po krokoch rozvíjať a dopĺňať.
Láska: Vo vzťahoch sa cítite pravdepodobne dobre, ak je vám tolerovaná vaša miera slobody a voľnosti, no ak nie je, potom sa dokážete vyrovnať po svojom so svojimi potrebami. Ak vám to chutí, tak je všetko v poriadku.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne: To, ako sa dokážete venovať druhým a deliť sa s nimi o to, čo chcete, je to, čo vám pomôže toto obdobie vnímať dosť intenzívne a poopraviť si mienku o druhých, ale aj o sebe. Dôležitejšou zložkou vášho života sa stávajú ľudia a nie veci.
Láska: Všetko, čo ste vložili do svojho partnerstva, sa vám teraz vráti. Vráti sa vám aj to, o čom ste nikdy nehovorili, čo ste si iba mysleli a s čím ste vstupovali do tohto vzťahu. Ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva.

Patrí do vydania: 
Október 2009