Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne: Čas, keď vás lákavé a dokonca výhodné ponuky tak nadchnú, že môžu oslabiť vašu pozornosť a mohli by ste sa stať závislými práve od toho, s čím už dlhší čas bojujete. Dajte si pozor na to, čomu slúžite alebo vládnete.
Láska: Veľká potreba oslobodiť sa od toho, čo vám už v tejto dobe nezodpovedá. Radšej ako oslobodiť sa od partnera pouvažujte nad tým, ktoré postoje, myšlienky a názory vás blokujú a patria do ďalekej minulosti.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne: Môžete pocítiť prílev energie, ktorá vás posunie dopredu, a chopíte sa vecí, na ktoré vám doteraz nestačili sily. Budete sa cítiť omnoho vitálnejšie a svojím energickým nástupom rozhýbete aj ostatných k aktivite.
Láska: Vaša dobrosrdečnosť bude mať aj formu hojnosti, ktorou sa vaše vzťahy budú rozrastať. V partnerstve predovšetkým. Ak nemáte partnera, je veľká šanca pritiahnuť ho svojím vyžarovaním, o ktoré sa ani veľmi nemusíte snažiť. Jednoducho ho máte.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne: Hektické obdobie, v ktorom sa veľa okolností podpíše na zmene buď v pracovnej sfére, alebo hlboko osobnej. Ak sa udeje niečo, čo budete brať ako menšiu katastrofu, čoskoro zistíte, že sa iba rozpadli múry väzenia, v ktorých ste už iba biedne prežívali, i keď s istotou.
Láska: Vo vzťahu naopak môžete nájsť podporu a oceniť blízkosť druhého, najmä ak je založený na vzájomnej láske, príťažlivosti a nie na výhodách a zvyku.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne: Aj keď obdobie je komplikované, máte väčší odstup a nadhľad a uvedomujete si dôležité hodnoty. Nech vám to vydrží čo najdlhšie. Uvidíte, že váš optimizmus prináša každému okolo vás útechu a silu prekonať starosti a ťažkosti.
Láska: Väčšine z vás sa darí prežívať úspech v láske. Môže byť úplne iný, než vníma alebo chce vaše okolie. Tým sa nedajte odradiť, a ak ste šťastné, tak si to druhými nedajte pokaziť.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne: Pokúste sa v tomto období všimnúť si, koľko je okolo vás ľudí, ktorí vás milujú, vážia si vás a sú s vami radi. Nie preto, aké ste úžasné, ale len preto, že ste. Nie je to samozrejmosť a pomôže vám to prekonať prípadné problémy s vlastnou sebadôverou.
Láska: Viac sa budete zaoberať jasnými cieľmi vo vzťahu alebo významom, ktorý má mať váš vzťah. Je fajn, že viete, čo chcete, len do toho nezabudnite vložiť svoje vášnivé srdce, aby ste chladnou kritikou neodradili svojho partnera.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne: Trochu pomalšie obdobie, v ktorom vám obavy môžu priniesť nakoniec práve to, z čoho máte najväčší strach. Starajte sa o svoje zdravie a hneď, ako sa ohlási problém, riešte ho. Šetrite si sily.
Láska: Vo vzťahu budete odvážnejšie a dokonca mu budete venovať oveľa viac energie než ostatným oblastiam života. Ak vás niečo zaskočí, nazbierate dosť odvahy na to, aby ste si vzťah ochránili. Ak ste samy, potom máte odvahu na vybudovanie nového vzťahu.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne: Niečo vo vašom živote sa nehýbe dopredu. Namiesto toho, aby ste sa aj za cenu posledných síl snažili nájsť rýchle riešenie, pokúste sa pripustiť, že je to úplne inak, než si myslíte. Nie je to jednoduché, ale iba tak sa to začne hýbať samo. Alebo sa to stratí.
Láska: Ak vo vašom vzťahu viazne obojstranná výmena, zrejme ste zastali na bode, keď ste buď prestali prijímať, alebo iba dávate. Naučte sa povedať nie, a keď prekonáte nechuť alebo sklamanie, pohovorte si o tom, ako to zasa dať do poriadku.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne: Váš úspech je teraz založený na spôsobe komunikácie, ktorý zvolíte. Čo a kedy zatajíte, kde neudržíte svoj jazyk na uzde, ako diplomaticky a férovo podržíte toho, koho treba, a ako sa to bude zhodovať s tým, čo si naozaj myslíte.
Láska: Vaša nedôvera k partnerovi, ak s ňou teraz bojujete, je z veľkej časti spôsobená sklamaniami v minulosti. Pokúste sa to oddeliť a nechať minulosť minulosťou a nepripisovať podvedome partnerovi vinu za vaše boľavé srdce. Možno s tým nemá vôbec nič spoločné.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne: Nielen v práci, ale aj vo vašom osobnom živote sa robia posuny k niečomu novému, či už z vášho vlastného rozhodnutia, alebo nie. Dôverujte si, pretože skúsenosti máte a ešte si v tom môžete nájsť kus dobrodružstva. A ukázať, kto vlastne ste.
Láska: Pomerne pekné obdobie umožňujúce napĺňanie tajných a hlboko osobných prianí a túžob vo vzťahu. Emócie a city musia von, aby ste sa nimi nezadusili, tak si na to vytvorte priestor, ktorý vám to umožní, a vyberte si na to správneho partnera.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne: Potrebujete pauzu. Nechajte upokojiť svoju myseľ, a ak sa rozhodujete medzi dvomi alternatívami a neviete sa ani jednej vzdať, potom sa s niekým citlivým poraďte. Logické rozhodnutie je praktické, ale zaslúžite si viac.
Láska: Venujte sa napĺňaniu vlastnej predstavy ženy, akou chcete byť. Postarajte sa o šatník, telo, kozmetiku a doprajte si byť tou žiarivou, skvelou ženskou bytosťou, ktorou naozaj ste. Nakoniec to ocení aj váš partner. Ale urobte to kvôli sebe.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne: Aj keď sa navonok stále zdáte nad vecou, skúste prísť na to, kedy si tým ubližujete a kedy to už nie je dobré a dokonca je to miestami kruté k vám a k tým, čo vás potrebujú mať blízko seba. Najmä v pracovnej oblasti vám to môže teraz pomôcť.
Láska: Vyzerá to tak, že jedinou prekážkou, ktorá vám bráni v šťastí (ak ho nemáte), ste vy samy. Všetko je na najlepšej ceste k veľkému obratu, ak ste ochotné ho chytiť za ruku a ísť s ním.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne: To, čo držíte momentálne v rukách, je vašou silnou oporou a môžete sa spoľahnúť na to, že všetko, čo ste sa pritom naučili, zužitkujete aj v budúcnosti. Ešte dlho z toho budete čerpať. Horšie je, ak to, čo máte, vám niekto dal bez vášho pričinenia.
Láska: V láske ste v tomto období na tom najlepšie zo všetkých znamení. Viete a cítite, čo je láska, a máte k nej teraz najbližšie. Len ju prejaviť bez strachu a nežiadať za to obeť.