Rüdiger J. Schulz - Magio pláž v duchu Baywatch

Počasie bolo slnečné, ale zároveň fúkal vietor, čo vôbec neprekážalo záchranárom zo seriálu Baywatch. Po oficiálnom príhovore dobehla na pláž skupinka mladých ľudí v plavkách a zrazu som sa ocitla v seriáli Baywatch. Vyšportované telo plavčíka Beach Bjukenen (René Štúr) a atraktívnych záchranárok v bikinách naznačili, že tento rok bude pláž v duchu tohto seriálu. Už tretiu sezónu budú môcť Bratislavčania, ale aj tí, ktorí prídu do Bratislavy iba na víkend či dovolenku, relaxovať alebo aktívne tráviť čas na populárnej MAGIO pláži. Nachádza sa na Tyršovom nábreží na pravom brehu Dunaja. Tento rok bude pláž v prevádzke 100 dní, od 30. mája do 1. septembra, denne od 9.00 do 22.00 hod. Oficiálne otvorili MAGIO pláž pán Rüdiger J. Schulz, viceprezident spoločnosti Slovak Telekom, a primátor mesta Bratislavy pán Andrej Ďurkovský na tlačovej konferencii priamo na Magio pláži 27. mája 2009.

Na čo sa môžu návštevníci pláže MAGIO tešiť a čo ich môže milo prekvapiť tento rok, som sa porozprávala s Rüdigerom J. Schulzom, senior výkonným viceprezidentom pre obchod, marketing a technológie Slovak Telekomu. Tento absolvent odboru elektrického inžinierstva na Univerzite v Hamburgu a biznis manažmentu na Vysokej ekonomickej škole v Koblenzi začal svoju odbornú kariéru v nemeckom námorníctve, kde pôsobil ako hlavný inžinier zodpovedný za logistiku, technické operácie a vybavenie lodí. V roku 1992 začal pracovať v skupine Deutsche Telekom a začiatkom roka 2002 už riadil oblasť marketingu a obchodných činností T-Com v severozápadnom regióne Nemecka s takmer 45 000 biznis zákazníkmi. V roku 2005 začal pracovať pre spoločnosť T-Systems na mieste výkonného viceprezidenta pre bizniz zákazníkov a veľké spoločnosti na severovýchode Nemecka. Od novembra 2006 pôsobí na Slovensku ako člen výkonného manažmentu zodpovedný za oblasť marketingu a predaja, oblasť produkcie a služieb pre biznis a rezidenčných klientov a v oblasti veľkoobchodu, ako aj pre celú produkciu, teda pre produkčnú platformu a informačné technológie. R. J. Schulz:
„V oblasti telekomunikácií pracujem už roky a tento trh ma motivuje nielen k súťaživosti, ale najmä k jeho vytváraniu vďaka novým technológiám a produktom ako Magio či príjemným projektom ako Magio pláž. Takto môžete za sebou zanechať svoje vlastné stopy. To je fantastické najmä vtedy, ak pracujete s takým skvelým tímom, ako je ten môj.“

.

viac sa dočítate v čísle júl - august Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.