Ema Müllerová - Modeling si užívam

Prestížna súťaž Elite Model Look každoročne prinesie svetu módy nové mená a nové, zaujímavé tváre. Jednou z nich aj Ema Müllerová, ktorá, hoci nezískala úplné prvenstvo, okamžite zaujala. A to tak výrazne, že súťaž ešte ani poriadne neskončila a už dostala atraktívne ponuky. Jej kariéra modelky sa rozbehla neuveriteľnou rýchlosťou...

Dievčatá a ženy, ktoré si vyberajú svet modelingu a módy, majú na to rôznu motiváciu. Niektoré chcú spoznať svet, iné zarobiť peniaze, ďalšie zasa získať slávu. Aká je vaša motivácia, čo vás láka na tomto svete?

Móda ako taká ma vždy bavila, čítala som všetky módne časopisy, sledovala som nové trendy doma aj vo svete a aj nové výstrelky. Keď sa mi naskytla príležitosť zúčastniť sa kastingu, nenechala som si ju ujsť. Bola to príležitosť zistiť, či aj ja mám na to stať sa modelkou. Je pravda, že modeling otvára dvere do tohto sveta a umožňuje cestovať po takých jeho kútoch, kde by som sa za normálnych okolností nemala šancu dostať. Príjemné je aj to, že sa v tomto prostredí stretávam s ľuďmi, ktorých baví to, čo mňa, a preto si s nimi rozumiem. Milujem, keď môžem zažívať nové a nepoznané veci. Veci, ktoré mi spestrujú život.

A aké sú vaše ambície? Kam až by ste sa chceli dopracovať? K akým métam? Prípadne k akým aktivitám, značkám...?

Ambície? Myslím si, že sú rovnaké ako u iných začínajúcich modeliek. Rada by som sa dostala čo najvyššie, rada by som cestovala po celom svete a chodila po všetkých mólach a fotila do svetových časopisov. Tieto sny sa však splnia len pár dievčatám. A že sa to splní aj mne – tak o tom vážne pochybujem. A vlastne ani nedúfam. No napriek tomu pre to urobím maximum.

.

viac sa dočítate v čísle júl - august Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.