Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne: Tento mesiac sa skoncentrujte na jeden cieľ a vytrvalo pracujte na jeho uskutočňovaní. I keď vás okolie bude chcieť zaujať inými aktivitami alebo návrhmi, ktoré vyzerajú omnoho lákavejšie než vaše vlastné, vytrvajte a zostaňte nohami na zemi.
Láska: V láske vás môže stretnúť príležitosť, ktorú by bolo vhodné využiť. Ak pocítite k tomu aj pritakanie vnútorného hlasu, potom neváhajte a s odvahou vykročte za šťastím. V trvalých vzťahoch možnosť prekonať starý problém.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne: Materiálne a finančné zabezpečenie vás dosť zamestnáva a zrejme nedosahujete také výsledky, aby ste mohli bezstarostne pozerať do budúcnosti. Je to prechodné obdobie a nemusíte sa vystavovať nebezpečenstvu len preto, že chcete rýchlo dobehnúť sklz.
Láska: Vo vzťahoch sa vám darí. Nielen v partnerskom živote, ale aj medzi priateľmi. Teraz spoznáte, že ste dôležitým a potrebným človekom pre svojich milovaných, a tí vám oplácajú vašu dobrosrdečnosť.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne: Pokiaľ si môžete vziať voľno alebo plánujete dovolenku v tomto období, tak váš temperament a potreba dobrodružstva tomu dodá správnu príchuť. Aj v kreatívnej práci budete vynikať. Pozor na prílišnú potrebu vybúriť svoju energiu vtedy, ak vaša práca vyžaduje sústredenie a precízne pomalé kroky.
Láska: Stále trvá výzva pustiť sa do niečoho nového v oblasti vzťahov. Môže to byť nový vzťah alebo nová forma spolužitia, zmena bytu, svadba – proste zmena.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne: Ak ste sa príliš zamotali do obáv, ktoré vám kradnú pokojný spánok, mali by ste na čas prestať zbierať všetky negatívne informácie z okolia a sústrediť sa iba na to, čo sa vás bezprostredne týka tu a teraz. Pretože to, čoho sa bojíme, to pritiahneme...
Láska: V partnerskom vzťahu vás čaká prekvapenie, zlepšenie alebo radosť z toho, že i napriek obavám je vaša realita krajšia, než ste si mysleli, a poklad na vás nečaká ďaleko v budúcnosti, ale blízko vás.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne: Buďte opatrné a držte sa v pozadí i tam, kde nevetríte žiadne nebezpečenstvo. Ak narazíte na odpor, stiahnite sa, i keď vám to príde zaťažko. Ak ste sa nedávno oslobodili z nejakej zápletky, dajte si pozor, aby ste teraz neopakovali staré chyby.
Láska: Ak stojíte vo vzťahu pred niečím novým, čo vás zaťažuje viac, než ste očakávali, budete potrebovať veľkú dávku vytrvalosti. Aj v tejto situácii by ste mohli nájsť niekoho, kto vás aspoň trochu odbremení, aby ste celú zodpovednosť neniesli iba vy.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne: Obdobie, keď môžete urobiť veľký dojem na tých, ktorých potrebujete na spoluprácu. To vám dodá silu povzbudiť vlastnú sebadôveru svojimi úspechmi. Využite toto obdobie aj na urovnanie sporov. Vaša otvorenosť vám prinesie veľa sympatií.
Láska: V partnerskom vzťahu teraz dosť záleží na vašej trpezlivosti. Nedočkavosťou by ste vytvorili nechuť partnera a to krehké, čo vzniká, by sa mohlo rozplynúť. Čas pracuje pre vás, neponáhľajte sa.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne: Mohli by ste pri svojej momentálnej citlivosti ťažšie udržiavať odstup od tých, ktorí budú na vás „robiť smutné a nešťastné oči“ a dožadovať sa vašej pomoci. Našťastie vás intuícia ochráni, ak si ju pripustíte, a svoj milý a citlivý prístup venujete tým, ktorí sú voči vám úprimní.
Láska: Pokiaľ sa vo vašom vzťahu neúprimne zatajujú podstatné fakty, ostrá výmena názorov prečistí vzduch, ale aj ukáže, čoho sa bojíte vzdať alebo čomu ste sa radšej vyhýbali.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne: Šťastie máte na dosah ruky. Odpracte staré trosky a pozorujte situáciu s nadhľadom. Je čas pustiť sa do práce a pochybnosti zanechať za sebou. Máte inštinkt pre dlhodobý vývoj, tak sa ho držte a ešte chvíľu nehovorte o svojich plánoch.
Láska: Mali by ste byť otvorené a urobiť prvý krok k tomu, aby ste sa vo vzťahu cítili dobre. Ak potrebujete vybaviť niečo nepríjemné, tento mesiac bude dobrá príležitosť to úspešne zariadiť.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne: V pracovnej oblasti sa môžete oslobodiť od obmedzenia, ktoré vám bránilo v jasnom videní situácie. Bude to od vás vyžadovať jednoznačné rozhodnutie. Zostaňte v ňom nezávislé a bez prílišnej radikálnosti.
Láska: Vo vzťahu sa môžete dočkať nového „prírastku“. Nemusí to byť hneď dieťa, no v každom prípade to, čo príde, bude potrebovať vašu lásku, starostlivosť a opateru.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne: Veľmi dôležitý mesiac po všetkých stránkach. V práci sa uvoľnite z kŕča, aj keď ste zvyknuté, že všetko má svoj zabehaný systém. Berte sa menej vážne. Čím menej budete ľpieť na dôverne známych predstavách a skúsenostiach, tým živší a neobvyklejší bude tento mesiac.
Láska: V partnerskom vzťahu môže narobiť zmätok žiarlivosť. Buď vaša alebo partnerova. Podľa toho, či má podklad, alebo nie, sa budete musieť s ňou popasovať. Aspoň sa ukáže, kto a aký strach v sebe ukrýva.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne: Toto obdobie by ste mali prežiť, nie o ňom rozmýšľať a dívať sa naň z vrchu. Možno vidíte súvislosti, no chladný nadhľad by bolo lepšie nateraz odložiť. To, čo si dovolíte cítiť, vás nadlho naplní a bohatstvo života, ktorého sa dotknete vlastnými rukami, bude zdrojom energie, ktorú potrebujete.
Láska: Nové záväzky, ktoré sa nezaobídu bez vášho rozhodnutia. Podstatné je, aby ste sa rozhodli z vlastnej vôle a nenechali sa do niečoho dotlačiť síce s úsmevom na tvári, ale s nechuťou vo vnútri.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne: Toto obdobie je pre vás v znamení veľkého upratovania. V pracovnej oblasti sa postarajte o to, aby všetka nedokončená práca bola vybavená, resty vybavené a dlžoby splatené. Máte dosť energie aj potrebnú silu sústrediť sa na podstatné.
Láska: Vo vzťahu by to mohlo byť dosť zábavné a hravé, pretože máte chuť dokázať partnerovi, v čom vynikáte a čo je na vás fajn. Len pozor na to, aby ste nesúťažili o dôležitosť viac, než je zdravé.

Autor: 
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania: 
Jún 2009