Lýdia Eckhardt Leto 2009

Slovenská TOP módna návrhárka, Lýdia Eckhardt, predstavila v spolupráci s Produkčným domom Forza 104 modelov na sezónu leto 2009 v štyroch slovenských mestách. Šnúru módnych prehliadok začala v Banskej Bystrici, následne v Žiline, v Poprade a fashion show ukončila veľkolepo v priestoroch novej budovy Slovenského národného divadla v Bratislave. Modely predvádzala aj aktuálna Miss Slovensko 2009, Barbora Franeková. Ďalšie známe modelky Veronika Husárová, Tatiana Krčméryová, Katarína Holáňová, Simona Slobodníková a angolská modelka Maruška Lukama nám predviedli nádherne ženské a originálne modely Lýdie Eckhardt. Počas prehliadky zažiarili na modelkách aj diamantové šperky ALO Diamonds, ktoré si mohli účastníci prehliadky v priestoroch divadla priamo pozrieť, vyskúšať, či objednať. Modelový salón Lýdie Eckhardt oslávi tento rok už osemnásty rok.

Osem kolekcií aktuálnych na sezónu leto 2009 s názvami Lupene, Fialka, Ovocie, Šelma, Víla, Stužková, Fantom a Noblesa dopĺňali aj nádherné pánske outfity, ktoré predvádzal Muž roka 2008 Martin Šmahel s bratom. Módnu prehliadku moderovala pôvabná Jarmila Lajčáková-Hargašová spolu s populárnym hercom Petrom Batthyanym. Choreografiu a hudbu pripravila samotná módna diva, Lýdia Eckhardt. Ako vždy, vypredané!

Exkluzívny model z Modelového salónu Lýdie Eckhardt môže byť aj váš. Vydražte si šaty od Lýdie Eckhardt na www.OneTwoSold.sk a podporte detskú onkológiu v Košiciach.

Autor
Daniela Drábová