Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne: Tento mesiac nebude pre vás až taký aktívny. Počítajte s dočasným útlmom. Pokiaľ budú sklamané nejaké vaše nádeje, neskrývajte to a ani sa nehrajte na hrdinky. Ak už sa to nedá zachrániť, nechajte to odísť.
Láska: Vo vzťahoch je čas ukázať, aké máte veľké srdce, a človeka, na ktorom vám záleží, rozmaznávajte svojou štedrosťou. Určite sa to stretne s pozitívnou reakciou a naskytnú sa vám na to aj vhodné príležitosti.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne: Obdobie, ktoré preverí, ako zvládate kritiku a či si z nej niečo dobré vezmete, alebo ste si také isté svojím názorom, že sa pustíte do boja proti akejkoľvek prekážke. Ide predovšetkým o jasnosť vášho postoja.
Láska: V partnerskom vzťahu je príjemné obdobie porozumenia a láskyplný čas mieru a užívania si vzťahu v dobrej nálade a bez tlaku.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne: Nejaká udalosť vám môže vziať optimizmus. Pochmúrnou náladou si znemožníte vidieť viac než len ťažkosti všedného dňa. Keď už tej pochmúrnosti budete mať dosť, znovu otvorte oči a budete mať na dosah to dobré, čo vám život aj teraz ponúka.
Láska: V partnerskom vzťahu sa sústreďte na to, čo sa k vám blíži, a nie na to, čo už máte za sebou. Odvážnym šťastie praje. Možno je to práve to, čo kvôli každodenným starostiam ani nevnímate.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne: Čaká vás zmena, ktorá vás zo začiatku veľmi nenadchne, ale môže vás doviesť niekam, kam sa už dlhší čas chcete dostať. Neváhajte pri tom požiadať ostatných o pomoc.
Láska: V partnerskom vzťahu vás čaká výzva, pri ktorej môžete spoločne niečo dokázať alebo si len overiť, v čom sú vaše klady a zápory a ako ich spojiť k spoločnému rastu.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne: Môžete sa určitý čas správať neutrálne, no dajte si pozor na to, aby ste neprekročili hranicu, za ktorou nepostrehnete, že sa stratil všetok váš záujem a nikto už s vami nepočíta. Pokiaľ ste sa chceli z toho nebadane vytratiť, tak je všetko v poriadku.
Láska: Ak prehliadate veci, aby ste sa im vyhli, a myslíte si v danej chvíli, že je to ten najlepší spôsob, môžete byť na konci vy tými, ktoré budú obvinené z klamstva. Rýchlo a rafinovane sa z tejto aféry vyvlečte.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne: Nepreceňujte svoje sily a pokúste sa na veci pozerať s odstupom a objektívne. Vezmite rozum, ale aj svoju zodpovednosť do hrsti, aby ste mohli prípadné nepríjemné dôsledky minulých rozhodnutí dať spravodlivo do poriadku.
Láska: Vo vzťahoch sa nenechajte vtiahnuť do žiadnej skúšky odvahy alebo pochybného dobrodružstva. Ak máte z niečoho strach, počkajte, až prejde, a potom sa rozhodujte.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne: Pokračujte vo vytváraní solídneho základu svojho života a zostaňte nohami na zemi. Čas na snívanie ešte určite príde, no teraz je dôležité, aby ste sa venovali praktickým a dôležitým stránkam života, ktoré sú neucelené.
Láska: Čas prekonávania konfliktov a vytýčenie spoločných reálnych cieľov. To, čo vo vašom vzťahu už stagnovalo, sa môže veľmi rýchlo pohnúť dopredu.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne: Rozhodnutie, ktoré už dlhší čas odkladáte a je pre vás bolestivejšie ako zvyčajne, budete predsa len musieť urobiť. Ak s tým váhate, pripravujete si ešte väčšiu bolesť. Niektoré rozhodnutia sú správne, aj keď bolia.
Láska: Spomeňte si, čo ste si na začiatku vášho vzťahu túžobne priali. Naplnili ste svoju túžbu alebo sa stratila niekde po ceste? Ak to stálo za to, tak urobte všetko pre to, aby ste si ju splnili teraz.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne: Leží pred vami cenná a hodnotná príležitosť, ktorú môžete využiť. No predtým by ste si mohli ujasniť, čo si skutočne ceníte, a ak sa rozhodnete chopiť príležitosti, tak to urobte s gráciou a elegantne.
Láska: Možno si uvedomujete, že máte vedľa partnera svoje miesto, a potom ste pravdepodobne spokojné. Ak ste sa vo vzťahu stratili, toto obdobie vám ukáže, kam sa máte postaviť, aby ste sa obidvaja cítili plnohodnotní.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne: Ak vám pripadá život len ako súhrn povinností a pravidiel, potom vám určite príde vhod ponuka na spoluprácu. Vyberú si vás nie kvôli serióznosti a zodpovednosti, ale kvôli schopnosti nadchnúť sa pre dobrú vec.
Láska: Problémy v partnerskom vzťahu sa riešia skoro samy, a preto by bolo vhodné uvoľniť sa a prestať za ne trestať seba alebo partnera. Sú obdobia, keď je lepšie uvoľniť prehnanú kontrolu nad udalosťami.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne: Je možné, že sa myšlienkami stále vraciate do predošlého mesiaca a hľadáte spôsob, ako sa niečomu podobnému vyhnúť v budúcnosti. To najlepšie, čo môžete urobiť, je prestať sa zaťažovať tým, čo už nezmeníte, prípadne vyhľadať odbornú pomoc, aby ste za tým naozaj urobili bodku.
Láska: Nová cesta, ale aj nové priority môžu zmeniť váš pohľad na vzťahy a takisto ochotu viac sa citovo otvoriť a všetko citovejšie prežívať.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne: Využite odstup, objektívny pohľad na veci a zapojte sa do rozhodovania, ktoré sa týka aj vašej účasti na určitom projekte. Váš názor a skúsenosti sú dôležité, inak rozhodnú o vás bez vás.
Láska: V partnerskom vzťahu by ste mali dať najavo samy seba a to, ako sa v ňom cítite. Tam, kde máte pred očami jasný cieľ, vás spoľahlivejšie dovedú vaše city než logické úvahy.

Patrí do vydania: 
Máj 2009