Vichy - Zdravie je krásne

„Zdravie sa dnes spája s krásou, so súladom medzi vonkajším a vnútorným, povrchovým a hĺbkovým, viditeľným a skrytým, okamžitým a dlhodobým. Spájať zdravie a krásu je zaujímavé z viacerých pohľadov. Na jednej strane vysvetľovať úlohu zdravia a jeho vplyv na pokožku, na druhej strane rozšíriť vnímanie krásy o dôležitejší rozmer, ktorý prekračuje kult vzhľadu viditeľný voľným okom.“ Danielle Rapoport, psychologička

Veriť v zdravie znamená vnímať pokožku inak ako ostatní. Chápať, že všetko sa začína a tvorí hlboko pod povrchom. Vedieť, že bez výskumu a vedy by pokrok nebol možný. Rešpektovať, že pokožka má svoje prirodzené vlastnosti a že ošetrovaním len na povrchu zabúdame na to najdôležitejšie. Že pravá krása je viac než len to, čo vidíme na prvý pohľad.
Skutočná krása pramení zo zdravia pokožky.
Skutočná. Viditeľná. Trvalá.

Nová komuníkácia VICHY, Zdravie je krásne, vyjadruje zásadný posun smerom k zdraviu.

Vichy prináša novú korektívnu procedúru pôsobiacu účinne proti všetkým vráskam: permanentným, reverzibilným a emryonálnym. Viditeľné výsledky sú už po štyroch dňoch aplikácie. LIFTACTIV RETINOL HA je korektívny kombinovaný krém proti všetkým typom vrások s ochranným faktorom SPF 18. Vichy vyberá také aktívne látky, ktoré pôsobia súčasne na všetky tri typy vrások, a tak dochádza k obnoveniu pleti. Prípravok obsahuje základné aktívne látky – kyselinu hyalurónovú plus spojenie novej generácie Retinol + A s posilnenou účinnosťou.

Permanentné vrásky – vryté hlboko v pleti
Reverzibilné vrásky – menia sa počas dňa
Embryonálne vrásky – vrásky, ktoré sa ešte len tvoria

Po aplikácií korektívneho kombinovaného krému proti všetkým typom vrások sú permanentné vrásky vyplnené za 1 mesiac, reverzibilné vrásky sú vyplnené v priebehu dňa, embryonálne vrásky sú eliminované.Krém má inovatívne zloženie, je to dvojzložková gélová emulzia, ktorá má výživné a vyhladzujúce účinky, zároveň je svieža a hydratačná. Na všetky typy vrások v oblasti očného okolia vyvinuli laboratóriá Vichy korektívny kombinovaný krém proti vráskam očného okolia LIFTACTIV RETINOL HA očný. Obidva krémy sú určené proti vráskam a pre ženy vo veku od 30 do 40 rokov.

Aký je váš prístup k opaľovaniu

Až 7 z 10 žien si nechráni dostatočne svoju pokožku pred slnkom. Až 92 % Európaniek vie, že slnko urýchľuje starnutie pokožky, ale aj napriek tomu si myslia, že vďaka opáleniu vyzerajú mladšie, sú zdravšie a dokonca aj štíhlejšie. Situácia u detí je ešte zložitejšia. Matky síce vedia, že pokožka detí je chúlostivá a vyžaduje silnejšiu ochranu, ale myslia si, že „úplne biele“ dieťa nevyzerá zdravo alebo zrejme trávi málo času na čerstvom vzduchu. Dôsledky sú alarmujúce. Každé druhé dieťa je vystavené škodlivému UV žiareniu v čase, keď je jeho vplyv počas dňa najnebezpečnejší, a každé piate dieťa nie je chránené pred slnkom dostatočne. VICHY predstavuje prvú ochranu pred slnkom s antioxidačnými minerálmi. Prípravky obsahujú Mexoryl®, spojenie patentovaných filtrov, ktoré chránia pokožku pre UVB a UVA žiarením. Eliminuje tvorbu hyperpigmentácie a starnutia kože. Antioxidačné minerály, magnézium a mangán, ktoré sa nachádzajú v termánej vode z Vichy, posilňujú bunkovú ochranu pred oxidáciou spôsobenou UV žiarením. Ochraňujú imunitnú funkciu kože a pôsobia proti fotostarnutiu. Nový rad prípravkov Capital Soleil pre dospelých obsahuje osviežujúce gélové mlieko aj pre citlivú pokožku SPF 50+, krém na tvár, SPF 50+ a Multiposition sprej SPF 30. Detské ochranné opaľovacie prípravky Capital Soleil obsahujú nový exkluzívny komplex antioxidačných minerálov na posilnenie ochrany jemnej detskej pokožky. Rad obsahuje mlieko pre deti na tvár a telo SPF 50+, sprej pre deti SPF 50+6 a Multiposition sprej pre deti SPF 30. Nepodceňujte zdravie svojej pokožky a najmä zdravie svojich detí počas pobytu na slnku a užite si skvelú dovolenku bez zbytočných poranení pokožky v dôsledku nedostatočnej ochrany.

Cellu Metric

Vichy prináša 14-dennú kúru podporujúcu bunkový metabolizmus, ktorá účinne pôsobí proti pretrvávajúcej celulitíde tým, že vo dne aj v noci kopíruje metabolický cyklus v hlbokých vrstvách kože. Nový prípravok obsahuje 28 vrecúšok na jedno použitie na každý deň a noc. Denné sérum obsahuje spojenie účinných látok glukonátu, mangánu a kofeínu, štiepi lipidy, uvoľňuje vlákna a vyhladzuje pomarančovú kožu. Nočný gél je obohatený o kofeín a rutín, spaľuje lipidy, odbúrava tuky a redukuje objem.