Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne. Bude vhodné, ak dokážete spolupracovať s ostatnými a skoordinujete svoje potreby s potrebami ostatných ľudí okolo vás. Presvedčte sa, že naozaj viete, čo robíte, a i keď pomáhate druhým, nedajte sa zneužiť.
Láska. Ste príťažlivé pre ľudí ako magnet. Využite to na zlepšenie a spríjemnenie svojich vzťahov. Samozrejme, hlavne k svojmu partnerovi a ukážte aj jemu to, čo je teraz na vás najpríťažlivejšie. A zrejme je toho viac, než si uvedomujete.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne. Vaše ambície vedúce k naplneniu predstavy o postupe v kariére sú silné, no pozor na tých, ktorí majú moc. Nechajú vás na pokoji alebo vám pomôžu, ale iba vtedy, ak ich nebudete ohrozovať.
Láska. Obdobie, keď sa môžete o niekoho starať len tak pre radosť. Pokiaľ nie sú vo vašom vzťahu veľké problémy, bude to mať veľmi dobrý ohlas. Ak sa len obetujete a necháte sa využívať, prípadné konflikty sa ešte vyhrotia.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne. Do polovice marca sa stanete dosť viditeľnými v rámci svojho spoločenského postavenia a bude na vás, ako sa tejto úlohy zhostíte. Niekto pomerne vplyvný vám ponúkne určitú službu, no je otázne, či budete ochotné zaplatiť cenu, ktorú vás to bude stáť.
Láska. Niektoré priateľstvá vás príliš ovplyvňujú vo vašom pohľade na partnerstvo. Nepočúvajte „dobré“ rady kamarátok, radšej sa obráťte na odborníkov, ak už nie je iné východisko. Je to naozaj až také zlé?

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne. Niektoré vaše plány sa dotýkajú aj ľudí, ktorí s vami pracujú, a tí budú mať dosť veľký vplyv na to, či sa vám podaria realizovať. Poskytnite im len toľko informácií o vašom postupe, koľko je bezpečné, a len to, čím ste si isté.
Láska. Vzťah vám môže priniesť veľa zaujímavého. Pri ocenení skutočnosti, ktorú prežívate spolu a o ktorej viete iba vy dvaja, vám žiadne hodnotenia zvonku nemôžu ublížiť.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne. V pracovnej sfére sa stretnete s niečím novým a zrejme obohacujúcim, či už to bude nový šéf, alebo vyšší nadriadený. Čas prehodnotiť pracovné vzťahy a vytvoriť si lepšie pracovné podmienky.
Láska. Bude pre vás ťažké urobiť kompromis, aj keď spoluprácou s partnerom získate oveľa viac, než stratíte pri presadzovaní svojich nárokov. Spoluprácou, v ktorej nebudete šéfom ani vy, ani váš partner. Dá sa to?

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne. Do polovice mesiaca dosť veľké pracovné vyťaženie, potom bude čas aj na to, aby ste sa venovali aj svojim osobným pracovným ambíciám a našli vhodnú formu, ako uspieť u nadriadeného.
Láska. Intimita, ale aj sexualita prejde istou zmenou a mala by smerovať k väčšej jemnosti a citovejším zážitkom. Čas na rozhovor o skutočných potrebách vášho spoločného intímneho života.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne. Venujte sa praktickým záležitostiam, ktoré vás budú prvú polovicu mesiaca dosť zamestnávať. Energie máte dostatok a tak v tom nebude problém. Postarajte sa aj o váš celkový zdravotný stav, aby ste sa o mesiac mohli venovať väčším veciam.
Láska. Vo vzťahu by ste mohli byť tou príjemnejšou polovicou a zrejme aj iniciatívnejšou vzhľadom na to, ako stráviť spoločné chvíle. Ak vám zostane popri bežných povinnostiach čas, venujte sa partnerovi a podniknite niečo spoločne.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne. Do polovice marca sa budú kopiť záležitosti na riešenie odohrávajúce sa u vás doma. Takže budete mať plné ruky práce dať to do poriadku. No v druhej polovici sa to zmierni a prídu pokojnejšie chvíle, ktoré budete buď tráviť športom, záľubami, alebo so svojimi deťmi.
Láska. Niečo vo vašom vzťahu zovšednelo a už vás to prestáva baviť. Ak nezabuchnete so znechutením dvere, a začnete od seba zmenou svojich zvykov, prinesie to prinajmenšom prekvapenie partnera. No možno ho to zobudí skôr ako dlhé vysvetľovanie a výčitky.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne. Prvá polovica mesiaca sa bude niesť v znamení konfrontácií na pracovisku. Ak to zvládnete a nebudete sa vrhať bezhlavo do boja za svoje presvedčenie, druhá polovica marca bude pokojnejšia a nebudete musieť bojovať o svoje miesto s rodinou.
Láska. Slobodným sa môžu prejesť krátkodobé vzťahy a začnú si hľadať niečo, čo už nebude len zábava, ale niečo s novým smerovaním. V dlhodobých vzťahoch prichádza šanca ešte viac stmeliť rodinu, ktorú ste vytvorili.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne. Používajte veci, ktoré vlastníte. To, čo je váš majetok, mohlo by byť dôvodom na spory, ak to používa niekto iný. Investície dobre zvážte a obhájte svoje hodnoty bez toho, aby ste ich druhým vnucovali.
Láska. V partnerstve by mala vládnuť pokojnejšia atmosféra, no viac pozornosti budú vyžadovať vzťahy k rodinám, z ktorých obaja pochádzate. Ak sú tam nezhody, bude príležitosť ich dať do poriadku spoločne.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne. Viac než pravdepodobné je, že máte veľa energie a obvyklé činnosti ju nespotrebujú. Dobrá je teraz fyzická činnosť, práca alebo šport. To vám pomôže účelne spotrebovať energiu a nedôjde v prípade jej nahromadenia k unáhleným reakciám alebo k úrazu.
Láska. Veľa energie, resp. jej nadbytok sa môže odraziť aj na vzťahu vo forme výbušnosti a netrpezlivosti. V druhej polovici mesiaca si už radšej dajte pozor na slová a zvážte dôsledky svojich výrokov.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne. Prvú polovicu mesiaca venujte zbieraniu energie na to, aby ste vedeli vy samy, kam teraz vaše kroky smerujú. Nemusí ísť o nič obrovské, no nemalo by to byť napodobňovanie niekoho iného alebo pomsta nepriateľovi. Malo by to byť vlastné smerovanie.
Láska. Obdobie odkrývania, keď v určitom vzťahu, možno už v minulom, vidíte, že nemal takú hodnotu, akú ste mu pripisovali. A v inom vidíte to, čo bolo doteraz skryté, a jeho hodnota pre vás stúpa. Kiežby ten prvý prípad bol o minulosti a ten druhý o prítomnosti.

Autor
IVONA NEDOBOVÁ