Doprajte svojej pleti zdravie a krásu s novými výrobkami od CLINIQUE

Drobné nedokonalosti a zjednotený farebný odtieň vašej pleti dosiahnete aplikáciou kompaktného púdru Almost Powder Makeup SPF 15. Po aplikácii púdru získa vaša pleť prirodzený vzhľad. Prípravok je odolný proti potu a vlhkosti.

Už po prvej aplikácii nového prípravku Clinique Turnaround Instant Facial bude vaša pleť viditeľne oživená a rozjasnená. Pleťová maska stimuluje prirodzený proces obnovy pleti a odstraňuje povrchové nedokonalosti. Je vhodná pre všetky typy pleti. Masku aplikujte na čistú pleť, nechajte pôsobiť päť minút. Opláchnite teplou vodou a súčasne jemne vmasírujte granulky do pokožky, aby sa skončil proces exfoliácie.

Prekrásne očné tiene CLINIQUE, Fresh Bloom Eye Shadow s kvetinovým motívom. V každej paletke sa nachádzajú dva odtiene, ktoré môžete nanášať samostatne alebo na dosiahnutie výraznejšieho efektu ich môžete vzájomne kombinovať. Každá paletka má zrkadielko a očné tiene sú dostupné v štyroch farebných variáciách.

Rýchlejšie ako kedykoľvek predtým dosiahnete požadovanú farbu pleti a lícnych partií s aplikáciou lícenky Clinique Quick Blush. Vďaka štetcu, ktorý je zabudovaný priamo v púdri, je vytvorenie prirodzeného vzhľadu veľmi jednoduché. Praktické a inovatívne balenie lícenky so štetcom v štyroch farebných odtieňoch.

Long Last Glosswear SPF 15 od Clinique v štyroch nových farebných odtieňoch chráni vaše pery pred škodlivým slnečným žiarením, vysušením a popraskaním. Pocit lesklých a zvlhčených pier vydrží niekoľko hodín.

Nový krém Comfort on call je unikátna pleťová starostlivosť pre ženy aj mužov s veľmi citlivou a podráždenou pleťou. Dokonale chráni vašu pleť počas chladných, sychravých a veterných dní.

Autor
Daniela Drábová