Horoskopy

November 2008

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne. Využite tento mesiac na to, aby si vás vaši nadriadení všimli, a nie je vylúčené, že úspech sa dostaví. Samozrejme, že bude vhodné poukázať na všetko, čo ste doteraz v pracovnej sfére dosiahli, a predostrieť aj ďalšie plány.
Láska. Viac vás to bude ťahať medzi ľudí, k spoločenským aktivitám, kde ide o prestíž a nechať sa vidieť. Viac vás budú priťahovať neznámi a noví ľudia a skôr toto obdobie praje novým známostiam.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne. Pokúste sa obzrieť zhruba jeden a pol roka dozadu a urobte si prehľad najväčších zmien. Majú niečo spoločné a pravdepodobne vás život tlačí k väčšiemu porozumeniu vlastným potrebám, ale aj rozvíjaniu väčšej samostatnosti a životnej múdrosti.
Láska. Vaše miesto vo vzťahoch je teraz pre vás dôležité a mali by ste sa vedieť v nich realizovať a prípadne si urobiť poriadok v záujme oboch.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne. Je pre vás domov a rodina miesto, kde cítite oporu alebo vnímate veľké obmedzenie? Ak sa dokážete ujať riešenia časti spoločných vecí alebo problémov a prevezmete zodpovednosť za vlastné problémy, zistíte, že rodina je pre vás veľmi dôležitá a cenná.
Láska. V tomto mesiaci sa vo vašich partnerských vzťahoch viac ocenia činy než slová. A môžu vám spríjemniť aj intímne chvíle a ešte sa za vás môže postaviť aj váš partner a zabojovať za vaše ciele.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne. Vaša jasná a jednoznačná komunikácia s najbližším okolím vám účinne poslúži hlavne v záležitostiach, ktoré sa týkajú ľudí, ktorí vám znepríjemňujú život, či už závisťou alebo neprajníctvom. Máte príležitosť ukončiť dlhšie trvajúce spory.
Láska. Aj v partnerskom vzťahu sa pokúste komunikovať zreteľne a na to stačí aj pár slov. No vyslovte ich až vtedy, keď ste si úplne isté tým, čo hovoríte, a nepochybujete o svojich rozhodnutiach.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne. Pravdepodobne sa už viac ako rok snažíte o zvýšenie svojho bankového konta a už ste určite prešli viacerými spôsobmi, ako na to. Tento mesiac by sa vám malo konečne ukázať, ktorou cestou ísť, aký typ práce vám najviac vyhovuje a hlavne, s akými ľuďmi to bude to „pravé orechové“.
Láska. I keď je pre vás láska dôležitá, v tomto období sa budete viac zaujímať o praktickejšie veci, ktoré sprevádzajú spolužitie dvoch ľudí, a neporiadok, ktorý okolo seba robí váš partner, vás poriadne vyvedie z miery.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne. Pre vás má november nachystaný bonus vo forme nejakej výhry, kde vás podporí vaša serióznosť a spoľahlivosť, ktorú by ste mali nechať zo seba plynúť, a potreba niečo vlastné vytvoriť a použiť na to vlastnosť alebo schopnosť, s ktorou ste sa narodili.
Láska. Vo vzťahu budete teraz viac stavať na spoľahlivosti ako vlastnej, tak aj partnerovej. A preto môže dôjsť k plánovaniu spoločnej budúcnosti. Napr. svadby alebo zásnub.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne. Vhodné obdobie na to, aby sa záležitosti, ktoré súvisia zrejme s detstvom a nie sú do dnešného času osvetlené a pomenované, dali do poriadku a skončili tak asi rok trvajúce hľadanie vlastného miesta v živote.
Láska. Chráňte si svoje súkromie. Budete mať zrejme viac roboty s praktickými vecami a na romantiku vám možno nezvýši čas, no ku koncu mesiaca sa môžete uvoľniť a dopriať si viac voľných chvíľ pre partnera.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne. Využite tento mesiac na udržiavanie, ale aj na vytváranie nových spoločenských kontaktov. Netýka sa to iba zamestnania. Mali by ste mať priam až nos na to, ako správne použiť svoje kontakty. A nemalo by ísť iba o váš osobný prospech.
Láska. Máte k dispozícii šarm vlastnej komunikácie aj schopnosť dokonale opantať toho, koho si vyberiete. Pokiaľ to spojíte s pohodou, ktorú ste schopné do toho vniesť, bude to pre obe strany príjemné.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne. Vaše postavenie si vyžaduje veľkú dávku poctivosti, ale aj zodpovednosti. Buď pod ňou padnete, ale pravdepodobnejšie je, že sa budete vedieť oceniť a za vlastnú námahu budete žiadať adekvátne ohodnotenie.
Láska. Akoby sa aj do vzťahu premietalo to, ako si samy seba vážite a akú máte cenu. Aj finančné otázky sa objavia a pravdepodobne vy budete mať na riešenie triezvejší a praktickejší pohľad.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne. Pre tie z vás, ktoré sa ťažšie presadzujete a máte pochybnosti o sebe, je čas na to, aby ste sa oslobodili od obáv a vyšli medzi ľudí a prejavili sa. Potrebujete na to len jednu podstatnú vec. A síce to, čo naozaj chcete. A ešte jednu drobnosť – ochotu ísť do toho.
Láska. Určitý systém, ktorému ste podriadili svoje vzťahy, sa rúca. No nie je to preto, že je zlý, ale zrejme preto, že ste v ňom zabudli na seba ako na človeka, ktorý má svoje bolesti aj radosti a takisto aj silu a slabosti. Povoľte si uzdu a nájdete niečo, čo vás napĺňa radosťou.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne. Obdobie, keď by bolo dobré si úprimne priznať svoje hranice bez toho, aby vás to zastavilo. Môžete splniť svoje predsavzatia a plány, pokiaľ stojíte nohami na zemi. Ak je to tak, potom sa vám ročné úsilie vyplatilo a odmena vás neminie.
Láska. Môžete pociťovať potrebu trochu sa stiahnuť zo vzťahu alebo si dať čas na usporiadanie svojich citov. Partner to asi nebude dobre znášať, pretože bude mať pocit chladu z vašej strany. V decembri už budete mať jasno.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne. Poohliadnite sa okolo seba a dostane sa vám podpory od priateľov, ktorí podobne zmýšľajú ako vy a spoločne sa vám bude dariť lepšie ako samým. A keby prišli ťažšie chvíle, čo by nemali, tak vám budú dobrou podporou. Ide o kvalitnú spoluprácu.
Láska. To, čo máte spoločné s vaším partnerom, je teraz tým najlepším tmelom vášho vzťahu. Čím viac máte spoločného, tým je to pre vás vzácnejšie a cennejšie. Ak patríte medzi tie šťastné, gratulujem.